Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 6 May 2011

video
ini lagu Lady Gaga terbaru tajuk JUDAS.... wlopon tajuk nya agak kontroversi sket tapi lagu ini tersangat la sedap... JUDAS ni kalo ekot kan nama seorang paderi,,, dan kebanyakan yg bernama JUDAS ni ada kaitan nya dgn agama kristian.. dan salah satu nya jgk ada lah HANTU.. hahahaa.. salah satu hantu yg telah merasuki EMILY ROSE dlam ceta THE EXORCISM OF EMILY ROSE .... ceta ni d buat berdasar kan kisah benar yg berlaku kepada seorang gadis yg berasal dari German , Anneliese Michel yg berlaku pada sekitar tahun 1976 di mana masa tu dia baru sj berumor 23 thun...

Music video kat atas ni just peminat dia ja... yg nyanyi lagu niii... Lady Gaga seniri ppon kagum dgq nyanyian fan dia nii dan aku amek ni pon dari fb lagi Gaga seniri...:) ok... lani meh aku bagi sket lirics lagu niiii... yg aku ubah sket sbb xmo dok sebut sgt nama si JUDAS tu...

When he comes to me, I am readyI'll wash his feet with my hair if he needsForgive him when his tongue lies through his brainEven after three times, he betrays meI'll bring him down, bring him down, downA king with no crown, king with no crown
I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruelBut I'm still in love with you, babyI'm just a Holy fool, oh baby he's so cruelBut I'm still in love with you, babyOh-oh-oh-ohooI'm in love with u....ohh.. o...o I m in love with u I couldn't love a man so purelyEven darkness forgave his crooked wayI've learned love is like a brick, you canBuild a house or sink a dead bodyI'll bring him down, bring him down, downA king with no crown, king with no crown

'm just a Holy fool, oh baby he's so cruelBut I'm still in love with you, babyI'm just a Holy fool, oh baby he's so cruelBut I'm still in love with you, babyOh-oh-oh-ohooI'm in love with u....ohh.. o...o I m in love with u


sedap kan lagu ni bila dh d ubah skettt.. ok la pada dok sebut ja nama JUDAS tu berkali2... any way.. ENJOY...............................


video
this is the real video clip nya... bawu ja kuaq.. fresh lagiii :)

1 comment:

  1. hyee........bw here............. jom jenguk . all clothes from RM20-RM40 =))

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart