Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 30 October 2012

~ AIDIL ADHA 2012 PART 3 ~

hye , hye, hello hello and assalamualaikum.. anyeonghaseyo !! muncul nya post kali ini adalah utk meneruskan cerita kegemilangan Aidil Adha di hari raya haji yg ketiga :) Selepas smua dh bangun tdoq , sarapan dh pon tersedia. nasik goreng ,, makan dgn dagng dan sup .. makan2 smbil bersembang dgn dua org tok yg tersayang (sorg lagi tok adalah kakak kepada tok aku) , kembali ke nostalgia zaman 50 an ... mmg syok sgt2 dengaq cerita2 org dua dulu2,, jadi sesapa yg ada tok atau nenek tu sila lah berbual dgn mereka dgn penuh penghayatan sbb cerita depa smua tu adalah 1 in a million.. tiada galang ganti...
ini lah dia tok saya yg tersayang yg mmg pndai buat lawak :) 

hari raya ketiga ni kmi dh bersiap2 nak balik umah dh... bertolak balik waktu tgh hari dan singgah kat umah kakak di kota sarang semut .. Kakak ada buat nasik daging yg mmg best,,, wahh.. mmg sedap smpai terlupa nak snap pic.. makan3 terus bertolak p umah my bes fren dari sekolah teknik dulu2...

ini adik dia yg comel,, :) makan bersama2 aku dan adik2... menu yg sma la .. dging . hehehe... makan2 smpai kenyang2 dan sembang2 sbb lama sgt x jumpa kan .. mesti la rindu


tada... ini lah dia kawan baik saya . siti hajar.. dia lah budak yg pling pendek kat sekolah dulu,, dh jadi bini org dh pon.. :)




ok inilah destinasi terakhir aidiladha aku dgn adik2 smua... Lepas tu terus balik dan smpai umah dlam pkol 8 malam :) penat sgt2 tapi perut kenyang.. alhamdulillah,,, dlam 3 hari ni aku dh pon break the rules of diet.. makan nasik pagi petang dan malam.. terlebih portion plak tu.. adeh. macam na la yer. nak kena bakaq balik lemak2 tepu yg ada dlam perut nii.. bdan pon dh terasa gatal2 mcm nak tmbah ec lagi ja kan... ish3 macam ni la kalau raya .. makan mmg x igt dunia.. smpai gigi pon dh rasa mcm nak tercabut sbb dok kunyah daging tak berenti sat.. setakat ni sj la coretan aidil adha utk tahun 2012 ni.. tahun depan , panjang umur murah rezeki insyaAllah akan tulis lagiii... until then,,, have a nice day!!!!

THE END


No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart