Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 19 October 2012

BEKAL MAKANAN YG COMEL ~comel ke ?~






yelah comel. awat xleh ka nak puji hasil tangan senri comel? hehhe... boleh ja kan... sj gedix2 buat bekal makanan ala2 korea.. Korea tang mana tu ? perasan ja lebih kan.. tapi inspirasi dari drama korea yg salu ja suka buat bekal makanan yg comel yg nak makan pon rasa syg :)))))





cth mcm kat sebelah nii... hehehhee... nasik ala2 sushi... makan dengan ikan bakaq ... kuah plak dhal,,, ahahahaa.. mcm pelik je kan kombinasi dia .. tapi mmg pelik pon .. aku telan jgk. pasai xdak makanan lain.. Lagipon nak buang syg plak kan, penat ja bangun awal nak sedia smua nii.. :)))))
yg ni pulak.. di ambil resepi nya dari u tube ,, nama dia rice ball. tapi makan separuh dh kenyang ni. sbb nya ayam aku boh byk sgt,,, rasa nya sedap.. :) dlam resipi sepatut nya letak ayam yg slice2 tu apa nama dia pggil tapi aku ja memandai ubah resipi... comel x? kata comel cepat! hehhehe :)


yg ni pulak ada egg roll dgn meat ball masak kicap.. kombinasi yg boleh tahan la jgkk. rasa pon sedap.. tgk nasik tu xtahan nak tiru mcm korea,, mujuq xmakan guna chopstick (sabit chopstick xdak ja, kalo ada mmg jadi kerja ) hehehe
yg ni paling sedap.. pasai ada ayam.. tu masak tauge cara org korea masak gak tu ... :) boleh tahan la,, korean cuisine adalah antara makanan yg pling healthy di dunia , so y not kalo kita sbg rakyat malaysia yg dh tergolong dalam golongan obesiti ni mencuba sesuatu yg baru .. btoi dak .. mana tau lepas ni terus jadi bdan segak lawa mcm org korea .. tapi bukan yg kering sgt la.. :) insya Allah... 



No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart