Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 31 October 2012

~BERMAIN HUJAN~

huhuiiii,,, hari ni dapat gajii... apa lagii .. celapak p bank lepas smpai je umah.. ajak si siti teman kan.. pegi ambil duit, boh minyak full, bayaq duit kereta , p beli belah kat the store... Macam biasa la,,, beli barang2 keperluan yg pasti nya benda yg paling utama sekali dh tentu lah...

jeng jeng jeng,,, ini lah dia penambah tenaga kepada Lieya .. Kiter mmg xleh hidup tnpa susu dan yogurt..Setiap hari mesti kena minum susu, 2x sehari.. :) susu HL ni bancuh dgn milo pon sedap... cubalah!

 Dah siap2 bayaq dan trun nak balik dh tiba2 ja si siti ni ajak p pasar malam plak... Tgk cuaca mcm xberapa elok.. Hujan pon baru ja brenti.. ada titik2 kecik ja... tanpa sebarang bantahan kiter pon ekot ja.. Padahal dlam kepala ni xdak plak makanan yg teringin nak makan tu... Dok jalan pnya jalan dgn kaki dh rasa lenguh tu (gedix pakai heel sapa suruh kan), tiba2....... UJAN!!!!! masa tu betoi2 dok depan kedai ayam goreng ... terus beli rangka ayam,, 3 rangka RM10...

tada,,, ini lah dia rangka ayam yg di beli tu,,, mula2 dok berteduh kat kedai ayam tu la kan, pastu rasa mcm ujan ni tak mau nak berenti terus decide nak main ujan ja,, dh la jauh jgk kiter2 parking kereta.. basah berjeruk jgk la... tapi nak buat cm na kan... Dah nasib badan...:)

Nasib baik ayam ni sedap kan... Lain kali jgn p pasar malam kalau ujan turun,, langsung x bes.. sbb kedai2 pon smua pkat2 nak katup habeh,,, jadi apa sgt yg dpat beli... kan kan kan,,, :)

the end~

No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart