Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 19 October 2012

CARRY ON ~ALI~



Today , i nak kongsikan satu lagu yg memikat hati dan sanubari ku semenjak kali pertama masuk ke ruang2 telinga ku ini... seriously lagu ni mmg sedap.. Sapa kata x sedap tu mesti ada something wrong.. Lagu ni tajuk dia Carry On . Penyanyi dia Ali.. tapi Ali ni bukan sebarang Ali. Ali ni org perempuan tau (kepada yg tak tau ja la kalo yg dh tau tu alhamdulillah kita sekapal sekepala ) . Ali ni agak terkenal dan di minati oleh seluruh lapisan masyarakat. Tak kira muda atau tua sbb tone suara dia yg agak tggi . Lebih kurang mcm ziana zain cmpur dgn ning baizura.. :) kalo nak tahu leh try cari kat youtube ye.. Lagu2 dia ,,, yg pasti sekarang ni sila lah lagu ini dulu... :) Enjoy! 





Carry on ni adalah ost drama Faith @ The great doctor and the lead actor is Lee Min Ho yg sgt macho ... :)

No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart