Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 19 October 2012

HOT AND ROLL AT CMART ARAU ... yehuuu


yay! hot and roll dh pon beroperasi.. Tapi belom sempat nak rasa lagi. Sbb tadi dh beli nasik kerabu dh. Tgk cara depa buat hot and roll ni duh mmg agak terpesona dan tertawan.. tapi x sempat nak snap pic sbb sorg2 time tu ,, jadi mcm segan2 la konon nya.. hehehhehee... harga dia pon boleh tahan . dlam RM5.90 cemtu.. 


gambar di atas ni pon amek dari jauh ala2 pura2 main msg.. bajet malu2 kucing la konon kan... tapi dpat jgk la amek dgn bantuan kamera hset yg tak berapa nak cggih sgt tu .. ehehhee.. 


ha .. tu dia nmpak ke rupa dia hot and roll kat banner tu.. ahahha.. padahal org lain smua siap dh makan dh pon.. aku ja baru dok terhegeh2 nak pomosi la konon2 nya... hehhehee


aha.. dan di sebelah nya ada my feberet beverages .. :) cool blog... sedap2 sedap dan sgt2 sedap... yg ni pon smua org dh tau jgkkk.... :)any way sekarang perut pon sudah kenyang sbb dh melantak nasik kerabu dgn ayaq cool blog perisa coklat dgn topping black pearl dan apple jelly (gambaq lupa nak amek sbb kalut dok isap ayaq smpai habeh ) ... so now ... time to work.... anyong higeseyo :)



No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart