Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 22 October 2012

JUST ANOTHER ORDINARY SUNDAY

As always... ahad pnya aktiviti bila celik mata ja... mandi dan bersiap pegi pasar pagiii... except for the day when we have other plan la. if ada plan lain then lepas mandi tu headed to the destination trus ,,, kemana sgt lah kan... habeh koman pon tesco ja.. tak pon p shopping mall cuci2 mata sakit kan hatii.. mcm tu sj la... tapi life ni xda la boring sgt pon... sbb most of the thing that i do now is my favourite thing dan tak sempat pon nak merasakan keboringan tu di sebab kan jadual terlalu padat. konon2 sibok kalah pm la kan.. hehehhee :P

ok dah siap dh nak p beli ikan... :) poding dgn bon bon dulu... tapi kelupoq macam ulat pulak... xleh nak amek lain yg lagii comell.. ok... siap beli ikan mcam besa la memasak. Gambaq pasar pagi lupa nak nak snap ... len kali la kan.. siap2 smua makan2 , layan2 ceta tdo. bangyb balik bersiap pulak nak p hntaq si deyah yg nak pi balik poli... 


keluaq ja umah nmpak kucing oren tua ni dok ngorat koko.... tapi cubaan xmenjadi... oren tua bi curang pulak.. padahal dia tu boyfren kepada teh... ni la perangai kucing... xcukup satu nak plak dua.. sapa buat mcm tu dia sma ja la perangai dgn kucing ni



ok.. kita poding2 dulu yerrr... nak tggu minah2 ni lambat ... gambaq malas nak pusing .. :)



tgk la renungan mata ku... tajam kan,, adakah menusuk kalbu.. ??tapi jejari awat nmpak kontot sgt eh ?



workeh..dua dh keluar , cmpor dgn camera girl jadi 3 la... posing sikit.. tahan gelak niii tgk kembang pipi2

ahhahahhahaha!!! xdpat nak than lagiii... the laughter burst out so loud.. rosak gmbar tapi alive,,,, habeh nmpak gigi eden yg jrg 

ok cubaan terakhir berjaya !!

ni dia bapak kucing.. nmpak ganas tapii manja wooo.. gosot2 belakang terus terguling kat lantaiii.. tapi ni bukan kucing kami. ni kucing cekgu.. :)



adalah bapak kucing tu ayah adik OD?? kemungkinan ya... 


perjalanan bermula... aku di depan ok... driver ..anytime anywhere

yay,, hot and rolls... time merasa ...

smbil tggu amek gmbar lagiii 

yummy dh siap pon... :)


yumyum ... mgg sedap.tgk muka pn dh tauuu... :) dh makan2 terus p hntaq deyah dan balik umahhh... :)

THE END









No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart