Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 21 October 2012

~THE COLOURFUL WEEKEND ~



 jauh perjalanan , luas pengalaman. Itu lah pepatah yg sering di guna kan utk menggambar kan betapa penting nya utk kita belajar sesuatu yg baru.. cewah.. ada kaitan ke dgn pemandangan kat bwah nii... Just nak share the happiness ja.. Comel dok pemandangan di bawah nii ?? sapa x kata comel dia mmg xmenghargai alam semula jadi... di hadpan ni tersergam indah empangan timah tasoh yg merupakan sumber air bagi rakyat perlis, tempat yg dpat memberikan kedamaian ke seluruh pelosok hati.. xcaya try la p.... rasa mcm xmo balik... serius x tipu....

 masuk pon free,, nak buat photoshot ka, picnic or whatsoever pon boleh . ekot suka hmpa asl kan hampa heppy,,, :)
haaaa,, buat cm ni pon boleh , amek gmbaq seniri.. pemandangan yg nmpak hnyalah rumput... :)

atau pon posing gedix2 mcm niii, :) lagi la di alu alu kan... 




 kalau tgk betui2 nmpak mcm laut ja ayaq dia kat belakang tu kan,,, bergelora .. cuma ombak ja yg xda ,,, :)

dh siap pon posing... mari lah melangkah pergii.. :)

kat sini jugak ada kerbau ye,,, :) sgt comel dan buat kan saya teruja,, 

dan saya telah berposing bersama mereka,, walopon dalm hati berdebar takut kena tandukkk.. @_#

lihat la pemandangan iniii,,, agak unik kan.... :)


ok ini lah dia pintu empangan yg menenang kan jiwa nii,,, :) enjoy the sight!

quiz of the day , apa kah aksi ini ?? LOL









No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart