Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 1 November 2012

~THE FACE OF MIKE MYERS~

Masih igt kah anda kepada Mike Myers. Watak pembunuh di dalam Filem Bersiri Halloween yg mula di tayang kan pada tahun 1978. Filem ini adalah filem pertama yg di lakon kan oleh Jamie Lee Curtis(yg jadi mak lindsay lohan dlam cerita Freaky Friday tu lah)... Watak Mike Myers ni kalao yg pernah tonton filem ni mmg agak menyeram kan. Sebab  Dia adalah seorang lelaki yg mengalami sakit jiwa dan telah membunuh kakak nya sendiri semasa umur nya baru ja sekolah rendah......

Lepas tu dia di masuk kan ke dalam hospital Gila . 15thun selepas tu dia berjaya melolos kan diri dari Hospital Gila dan Pulang ke kg Halaman nya dan mula membunuh sekali lagi, Wajah dia yg bertopeng dgn memegang pisau tu memang menakutkan la..Tahu kah anda wajah siapa kah yg di jadikan acuan utk membuat topeng Mike Myers? Lelaki tersebut ialah William Shatner. Nak tau lebih lanjut boleh lah tekan di link video kat bawah nii..



Senarai Filem siri Halloween :

Halloween (1978)
Halloween II (1981)
Halloween III (1983)
Halloween 4 : The return of Mike Myers (1988)
Halloween 5: The revenge of Mike Myers (1989)
Halloween 6: The curse of Mike Myers (1995)
Halloween H20 : 20 years later (1998)
Halloween Resurrection (2002)
Halloween (2007)
Halloween 2 (2009)

Kalau ada sesiapa yang nak tengok cerita ni, kat you tube ada... Dari yg 1978 smpai yg terbaru sekali.. :)


No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart