Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 9 November 2012

~BEWARE~

Assalamualaikum....
anyeong haseyo every one...
This is just a friendly reminder to all of u out there...
PLease beware!!
Petang tadi.. someone i know on the way balik dari kerja.
He was a foreigner.
So suddenly ada satu kereta tiba-tiba berhenti ...
dan tanya kat dia ada kerja 0 tak..
Dia  tak syak apa-apa la.
Sebab lelaki ni datang bersama dengan seorang perempuan, probably his wife and a baby..
jadi dia cakap tak da la.. 

Pastu lelaki tu cakap 
kalo ada suruh kol dia .
So someone i know ni pon keluar kan handset nak tulis number lelaki tu la,
Suddenly lelaki ni dengan selamba nya cakap.. 
u xpandai tulis , mai i tlg tls kan,,,
Terus ja dia sambar handset dia ni dan blah,,,
Dia memang terkejut dan terpinga2 la,,
sbb benda ni berlaku secara pantas,,,
Tak sempat nak mengelak pon....

Kejadian ni berlaku depan ja dengan Petronas Arau.
Balik umah aku habaq kat family...
Kebetulan masa tu kakak dan abg ipar pon ada.
Abg ipar cakap kejadian mcm ni penah dh berlaku kat KOta SArang Semut.
Jadi dia bukan lah org pertama,,,,

So.. to all of the people out there ...
Kalau nampak lelaki india bersama dengan istri dan seorang anak yg cuba mendekati anda...
Beware la,,,, jangan sampai menerima nasib yg sama dgn kawan aku sudah ....
Mujur handset ja.. Kalau sekali dgn dompet pon kena kebas...
apa pon tak boleh....

OK... tata...!!



2 comments:

  1. memang zaman sekarang kena hati2 banyak manusia2 yg berhati busuk tau

    ReplyDelete
  2. betol tu. bermacam cara yg di buat semata-mata utk melaksanakan rancangan jahat. mmg xdak hati perut.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart