Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 8 November 2012

~MOTOR GRADER~


Assalamualaikum.....
Anyeong haseyo everyone..... :)
See the picture below???
that is Motor Grader...
If u guys donno ...
Very cute kan kan.....
What is the purpose of this machine??
Usually used for earth work,
That is for levelling...
Tak kisah la levelling apa pon...
Tanah ke.. pasir ke... batu ke smua dia boleh buat tauuu... 
Hehehehhee... dia ni mesin di waktu siang...
Tapi malam jadi transformer...
Suara dia ala-ala Optimus Prime jgk nii..
See the pisau kat bawah...
That pisau is very tajam u know,,,
Can even cut the stone...
Imagine if u were sleeping below there... huaaaaaa.....
Maybe u will be slice and slice until all the skin pon dah tercabut semua nya kan.....

So.. if u all want to meet this cute big creature.. 
Boleh jumpa kat tempat org nak buat jalan ye..
Selalu je ada... tapi belom tentu dpat ambil gambar dgn dia..
Sbb dia lebih glamour daripada Optimus Prime.
Tapi.. dia low profile...
Kalo pergi kat tempat under construction yg buat jalan raya,
Platform utk bangunan... atau apa2 ja.. yg nampak agak rata tu...
haaa... dia la punya kerja.. Di bantu oleh saudara Autobot dia yg lain iaitu Roller Compactor..
nanti kita berkenalan dengan yang itu pulak yeeeee,,,

Ok.... Motor grader say haiii to all pembaca,,,
Semoga anda gembira dengan hasil kerja saya selama ini utk membangun kan negara ... :)

THE END

No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart