Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 1 November 2012

~ THE POWER OF SMELL~

hello2.. anyeonghaseyo.. assalamualaikum.. Tiba-tiba rasa terpanggil nak bercerita tentang tajuk di atas... Idea ini tiba-tiba datang selepas membeli Softlan Ungu semalam... Bila di tuang ke dalam air utk merendam baju tiba-tiba ja rasa mcm teringat sesuatu tapi sampai sekarang pon masih tak dapat ingat apa yg terjadi di sebalik bau softlan ungu itu...

Pernah tak benda mcm ni terjadi kepada anda. Cth nya boyfriend and ada pkai satu minyak wangi nii... Tiba-tiba tanpa dirancang hubungan itu terputus. Pastu satu hari dok berjalan-jalan kat shopping complex ada seorang jejaka ni lalu depan anda . And then bau yg wangi menusuk ke dalam hidung anda dan bau tersebut adalah sama dgn minyak wangi ex boy friend anda itu... Apakah perasaan anda ketika itu.. Smestinya perkara pertama anda akan igt adalah si dia, seterusnya perasaan tersebut mula bercampur bau dan menjadi bertambah teruk .. Anda kalau boleh mesti rasa nak elak kan diri dari mencium lagi bau tersebut.....

Mcm tu jugak la kalau org yg kita sayang , seperti ibu , ayah atau pon si dia. Bau yg ada pada tubuh org tersayang kita itu akan membuat kan kita rasa rindu dan dapat mengubat rasa rindu tersebut bila saja bau tersebut menerobos ke ruang2 hidung kita...

thats what we call the power of smell :)




No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart