Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 22 December 2012

DI BAWAH LEMBAYUNG POHON BAMBOO..

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo to all beautiful people....
Gambar ni di ambil beberapa minggu lepas masa p makan kenuri rumah kawan Anih...
Oleh kerana rumah kenuri tu dekat dengan Tasoh Lake ..
Jadi kami pon decide utk pi buat Photoshot kat sana...
Sampai ja tak leh masuk plak dahhh sebab ada org dok kursus ,,
So we end up amek gambaq kat Pokok Buluh yang femes niii...

Ini Siti Aisyah yang sentiasa control cun

  
Ini Zahirah


Ini kami 4 beradik. sOrang lagi amek gmbaq ..

Ini Anih,, Speaker dewan undangan

Ini Lieya yang semakin hari semakin menembon....



Pokok Buluh ni sangat la comel...
Ramai jugak yang buat Photoshot kawen kat sini...
Even Aliya pon mai buat video klip kat sini tauuu...
Jangan jeles....

Apa apa pon enjoy the video klip yer...
Saja nak menunjuk pokok buluh yang ada dlam video klip tu ,, hhehehheee


babai!

No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart