Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 30 November 2012

WHO IS AFRAID OF WHO?


This is the funny truth .. :)

Thursday, 29 November 2012

~HEALTH BENEFIT OF APPLE~

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo everyone!!!
Here i am again with a healthy for you guys :)
for today its APPLE!!
Who loves APPLE??
I do!!!
Well ... check it out :)



have you guys take note ??
well hopefully this will be so much useful to all of u guys..

until then... 
thanxx for stopping by!!
sarang hae!

SISTERS!


Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo everyone!!!
Did u guys have sisters??
I do and they are 5 of them!
We are the flower in the garden of our family
My sisters, Jalilah, Anis, Zahirah , Siti Aisyah and Suhailah..
One of the best thing i love is my sisters..
Yes we did quarrel.. A LOT
But we love each other more than anything. Do we ?
LOL.. well... I am so bless to have so many sisters.. 
What about u ??

Till then,,
thanxx for stopping by..
Have a great day everyone!
Sarang hae!!

Wednesday, 28 November 2012

10 HEALTH BENEFITS OF GINGER~

Assalamualaikum 
Ayeong haseyo everyone!! 
well today was a very hectic day for me
i cant even post anything,,
Seem like tonite i am so free,
i will be sharing the benefits of ginger will all of u beautiful marvelous people.
check it out :)



wow!! thats awesome,
Lets eat ginger more often.
I used to drink pure ginger by squeezing its juice 
the taste was soooo hard to explain.
My throat feels like burning.
Once the taste gone... everything is alrite!
try once and u will see the different

Until then, see ya next time 
Lets live a healthy lifestyle!
gud bye and thanx for stopping by..

credit to : 99diet.com

Tuesday, 27 November 2012

7 side effect of SODA


For those who love to drink SODA(Carbonated Drink)
Think twice....

This is a friendly reminder from Lieya Von Jay
to all of u out there...
Till then..
Have a healthy lifestyle..
Love you all...

UNUSUAL USE OF POMEGRANATE


Well i think i should eat this fruit more since i am not a real big fan of pomegranate
Till then...
Thanxx for stopping by..
Lets live a healthy lifestyle !

Monday, 26 November 2012

AWAT KACANG DALAM CADBURY MAKIN KURANG??

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo everyone!!!
Aku tengah makan coklat cadbury roasted almond...
Dan roasted almond tu ada 3 bijik ja!!!!
Huh... IS that make any sense????
ini bukan cekelat cadbury yang kecik tu.. yg ni bar besar sekali..
Pasai apa kacang makin kurang??? 
Sungguh aku xpuas hati!!
Sapa yang makan kacang-kacang tu?
Kalau macam ni la xnak beli lagi dah.
bengang sungguh aku.. huh!!
Nasib baik coklat ni Mr.Someone yang bagiii,.
Kalo guna duit titik peloh seniri ,, Lagi la aku bertmbah bengang...
Kepada pihak atasan coklat cadbury..
Tlg tambah kacang dalam coklat nii..
Jangan dok kedekut sangat..,
Kedekut satgi pelanggan pon lari 
(Aku menaip dengan penuh perasaan geram, asap keluaq kot hidung dh ni sebab geram)

Ok bye!
Thanxx sebab sudi baca luahan tak puas hati aku nii.. 

IMPORTANT HEALTHY TIPS

I think this might be useful to all of us..
and thats why i thought i would like to share it with all of you guys!

till then..
thanxx for stopping bye.. will share more healthy tips !
Sarang hae!

THE BEST THING IN LIFE ARE FREE ~


For all the things in life that we got for free...
Please do appreciated while it last.
Love yourself, family and friends...

Lots of love from me to all the readers!
SArang hae

KUMP NU`EST AND VIXX KENA BOO DAN BALING BOTOL KAT SHOUT AWARDS??

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo everyone!
Wah terkejut bebeno aku kelmarin lepas adik aku cakap 
Kump Vixx dan Nu`est kena baling dengan botol kat Shout Awards 
Biar betol.
Orang Malaysia buat macam nii...
Ish3,, tak dak apa yang leh aku nak katakan selain MALU
MALU sungguh la buat perangai macam ni noo...
Kalau ya pon tak suka dok sengap sudah la...
Habeh la tercemar Maruah bangsa kita ...
Bukan nak agung-agung kan KPOP ke hapa ..
Cuma manners ni mencermin kan segala nya.
Kalau tak dak adab memang tak dak apa la...
Cantik lawa hodoh kaya miskin cam na sekalipon ...
Yang penting sekali adab sopan...
Kalau tak dak yang satu tuu...
ROSAK semua...
Harap-harap rakyat Malaysia ni ambik iktibar la dengan kejadian ni
Agar perkara seperti ni tak berulang lagii..
Tau la Kump Vixx dengan Nu`est ni tak glamer macam Girl Generation , SuperJunior atau Big Bang..
at least show some respect ,
Kesian depa baru nak naik ..
Terguris hati dan perasaan...
Seperti yang tertera dalam tweet kat bawah ni la..
Kalau artis kita yang cuba menempah nama di luar negara diperlakukan sebegini..
Kita sebagai rakyat Malaysia pon akan terasa jugak sedikit sebanyak..
Renung-renung kan lah...
:)


THE GOODNESS OF FULL RIPE BANANA (KEBAIKAN PISANG YANG MASAK LASU)

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo everyone!!
Once again its about banana...
Have u ever eat full ripe banana?
Here in Malaysia...
We made `CUCOR KODOK` with it...
So yummy especially during a rainy day...
so what is so special about this Full Ripe Banana ???

so what do you think????

Sunday, 25 November 2012

SEDAP NYER JARI KAKAK


OLOLOLO...
comel  nyer.......
macam nak pelok-pelok cium je..
Do u think so ???

Picture credit : Lorna Salgado

~WANG KELIAN~

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo everyone! 
Sekarang ni nak cerita pasal satu tempat yang aku pergi.
Di negeri seniri ,, walaopon lama dah tempat ni wujud tapi di usia yang agak meningkat
Baru la berpeluang p.
Dah lama dah la agak2 setahun lepas kot.
Tapi masa tu kan tak bergiat pon main tls2 blog niii..
so apakah nama tempat tersebut ????
Tada....

Wang Kelian....  
Nak p Wang Kelian ni kalao nak p kena lalu kot jalan nak p Gua Kelam,,,
Perjalanan pulak penuh onak yg berliku...
lihat lah betapa berliku nya jalan ni,,
Aku hampir-hampir jatuh dari bukit ni sebab silap naik...
Tapi alhamdulillah hayat masih pjg.. 
Berjaya jugak naik dengan selamat..
Ni masa zaman merempit dengan moto la..
Mana saja boleh p kami smua redah ja....
di pertengahan jalan kami berhenti dulu amek gambaq,
memang bukit dan hutan ja kawasan nii..
tapi memang cantik sangat-sangat la... 
kalau p wang kelian wajib berhenti kat sni,,, :)

nampak kan betapa tinggi nya nak smpai ke tempat ni..
alrite... dah siap bergmbaq pon,,, nak terus kan perjalanan ...
 Sebelum sampai ke Wang Kelian.. anda akan jumpa Taman Negeri ni dulu... :)
Kat Taman negeri ni lah ada tempat utk kem dan kursus.
Tempat tinggal semua nya di sediakan.

Dulu msa form 5 kiter penah ekoti kem yang di anjur kan oleh Perpustakaan Negeri Perlis,
Berkesempatan jugak la kiter masuk ke dalam Gua Wang Burma..
Gua ni kalao seniri masuk tobat sesat..
Sebab dalam tu gelap gelemat..
Memang kena pergi ramai-ramai dan di ketuai oleh pegawai jpa yg terlatih..
Kan dalam gua tersebut jugak ada katak yang besar ..
Sayang masa p dulu kiter tak dak kamera,
So kenangan yang ada terpahat dalam hati dan minda shaja...
tudia.. dah nampak pon sign board.. haaaaa.. ni kira nak sampai dah la nii.. :)
yeay... dah sampai pon... mari lah kita sama-sama berjalan dan menengok barang-barang,,
ni dah lepas sempadan dh ni. kira nya kami berpijak di bumi Thailand.. :)


ini lah deretan kedai yang ada..
Mostly barang-barang yang di jual di sni sama jugak dengan yang di jual kat Padang besaq..
Tp beza dia kat sni lagi murah la.. :)
try topi sat,, Topi ni org vietnam minat la .. :)
deretan kedai ni agak panjang jugak la..
ni kira nya dh thailand dh ni.
masa jalan p tak letih sangat,,
Tapi time nak balik sat lagii... fuh pecah peluh...
Sebab jalan dia berbukit.
walaupon jauh letih dan agak penat tapi kaki tu tetap melangkah,
Kat sini pon ada kedai bebas cukai.
YAng menjual macam-macam,
Yang menarik minat aku
Hanyalah perfume,
Tapi gambaq dalam kedai bebas cukai tak dak la pulak.. 
Gambaq keluar dari ctu ada,, :)

Nampak ja perkataan Thailand terus ja teruja nak amek gambaq ..hehheee


Dah berjalan nak keluaq dah,,
Lalu kat imegresen.. bye bye Thailand..


fuh penat membeli dan membelah... Kami pon terus memulang kan diri ke rumah.. :)


Pulang dengan penuh senyuman... :)
So sapa-sapa yang berkunjung ke negeri Perlis..
Sila sila lah melawat Wang Kelian..
Pasti anda berpuas hati .. 

Till thenn...
Thanxxx for stopping bye!!
SARAng hae !!




BLuE RiNg OcTopus~

Assalamualaikum ..
Anyeonghaseyo people!
I want to share something interesting with u guys ..
about a creature that look beautiful but deadly
Here is that creature... 


The blue ring Octopus.
It says that one shot of this octopus venom can kill 25 human at one time,
This is so incredible and beyond belief.
This octopus can be found at Pacific Ocean tide Pools,
from Japan to Australia..

thanxx for reading

picture and info credit to Jessica Northey (google +)

iNvErTeD HoMe~

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo!!
Well i found a real interesting , fascinating and tantalizing house which you will never ever see 
here in Malaysia.


This is so amazing and very impressive..
What a great-great design,
But i donno where this house taken place,, 
Lets just enjoy the wonder...

Till then..
Thanxx for stopping by,,
U guys ROCK!

Picture credit to : Artistic Wonder (Google +)

Saturday, 24 November 2012

HOW TO DETERMINE CAT`S FEELING???

Assalamualaikum....
Anyeong haseyo everyone!!!
Sapa ada bela kucing kat sini????
If ada.. selalu tak tengok kucing kita dok gerak kan ekoq ..
Kadang-kadang ekoq dia kembang...
So.. as a cat owner ,,,
Kita tentu lah nak tau.. Apakah maksud di sebalik gerakan ekor kucing kesayangan kita tersebut kan??
Untuk mengetahui nya...
sila lihat gambarajah yang tertera di bawah...


Apa macam ??? Ada paham ke??
LOL.. Harap-harap berpandukan gambarajah ini..
Anda akan lebih memahami kucing anda sekelian .. :)

Till then..
See ya..!!
And thanxx for spending your precious time reading this ... :)
  

UNTUNG NYA JADI KUCING :)

hhahhahahahhaaa... Lawak sungguh aku tengok gambaq nii..
Teringat pulak kat kucing-kucing aku..
Tengok la untung nya jadi kucing.. 
Tapi untuk kucing ber tuan saja lahhh..
Kalau kucing kat pasar borong tu kena survive sendiri la...
So kawan - kawan jom kita bela kucing.
Kucing kan binatang kesukaan Nabi Muhammad S.A.W
Kucing tak membawa penyakit..
Imagine my sister share ice cream directly with our cat.
But still she is doing ok without any decease pon..
Aku tengok pon agak amazed
Aku sendiri pon tak berani buat
Tapi slumber ja dia share makan ais krim dengan kucing tu,,
Memang hebat..

Sayangi lah kucing-kucing anda....
Adik OD, Bon Bon, Dori, Abg Bie and Teh..
Sarang hae!!



10 Reason why You Should Drink Lemon in the Morning~

Assalamualaikum......
Anyeong haseyo everyone!!
How`s life ?? I hope everything is organize accordingly.. :)
Well for today, I would like to share with you guys
10 reason why you should drink Lemon in the Morning
Wow! This is consider as something new for me i think..
And i don`t know if i manage to do this because of my gastric stomach.
But even so, I am willing to still share it.
Since it might be useful to all of you guys :)
Ok let see the picture of lemon first ok?

wow... so refreshing rite?? Especially on a hot day.
But this is not a tips for a hot day but early morning..
So lets get it started..

 • 1. Boosts your immune system: Lemons are high in vitamin C, which is great for fighting colds. They’re high in potassium, which stimulates brain and nerve function. Potassium also helps control blood pressure.

•  2. Balances pH: Drink lemon water everyday and you’ll reduce your body’s overall acidity. Lemon is one of the most alkaline foods around. Yes, lemon has citric acid but it does not create acidity in the body once metabolized.

• 3. Helps with weight loss: Lemons are high in pectin fiber, which helps fight hunger cravings. It also has been shown that people who maintain a more alkaline diet lose weight faster.

• 4. Aids digestion: Lemon juice helps flush out unwanted materials. It encourages the liver to produce bile which is an acid that required for digestion. Efficient digestion reduces heartburn and constipation.

• 5. Is a diuretic: Lemons increase the rate of urination in the body, which helps purify it. Toxins are, therefore, released at a faster rate which helps keep your urinary tract healthy.

• 6. Clears skin: The vitamin C component helps decrease wrinkles and blemishes. Lemon water purges toxins from the blood which helps keep skin clear as well. It can actually be applied directly to scars to help reduce their appearance.

• 7. Freshens breath: Not only this, but it can help relieve tooth pain and gingivitis. The citric acid can erode tooth enamel, so you should monitor this.

• 8. Relieves respiratory problems: Warm lemon water helps get rid of chest infections and halt those pesky coughs. It’s thought to be helpful to people with asthma and allergies too.

• 9. Keeps you zen: Vitamin C is one of the first things depleted when you subject your mind and body to stress. As mentioned previously, lemons are chock full of vitamin C.

• 10. Helps kick the coffee habit: After taking a glass of warm lemon water, most people suggests of less craving for coffee in the morning.

 Why it has to be warm water not cold? Cold water likely provides a shock or stress factor to the body. It takes energy for your body to process cold water.

 The recipe is really simple - a cup of warm water (not hot) and the juice from half of a lemon.

Off all the benefit i like number 3 the best.. 
Think i might try it someday and see the result for myself.

Credit : This information and picture are courtesy of 99diet.com

Friday, 23 November 2012

LAMBORGHINI SMASHED WITH HAMMER ????

Assalamualaikummm..
Anyeong haseyo everyone!
Oh my Allah.. is this for real ?!!
How could anyone smash a Lamborghini with hammer?? 
(P.s : I dont even think i can do that kind of thing to my VIVA~ sbb aku sayang kereta aku!)
If u wanna know is this for real or for a joke..
Watch the video below!


the reason??? because he is fedup the mechanic who repeatedly fail to fix the engine problem of
 this car..
The reason that are quite unreasonable..
Well.. believe it... 

till then..
thanxx for stopping by!

FIVE BEST MEMORY BOOSTING FOOD

Assalamualaikum..
Hello.hello.. 
anyeonghaseyo lovely people..
For healthy tips today...

To all of the people out there,,
Especially me myself and i ..
We need to eat this type of food
In order to get back our memory..
gud luck and enjoy!

till the....
Gudbye pretty!
:)

~SPEECHLESS~

Assalamualaikum............
Anyeong haseyo everyone!
How is your day?
Well ... Speechless ni bukan nya nak cerita pasal lagu Lady Gaga..
Tapi aku speechless dengan sikap manusia zaman sekarang yang tak ada kesedaran sivik...
Tapi bukan nya nak cerita pasal pembuangan sampah atau pencemaran alam sekitar
Cuma kesal dengan sikap sesetangah manusia ni
Yang aku rasakan tak dak hati , tak dak perut...
Atau maybe ada orang yang akan kata..
"Hang ni ketinggalan zaman ka apa"
Tapi bagi aku...Tak kira zaman lani atau zaman sekarang semua sama ja...
Ini kisah benar yang nama pelaku tidak perlu lah di jaja di sini...
Si lelaki ni memang dah lama menjalin kan hubungan dengan seorang perempuan ni.
Si lelaki ni agak berumur dan perempuan pulak umur sama dengan aku..
So kalau dah berumur ni dah tentu la ada isteri ada anak ...
Mula-mula tengok depa dua ni macam baik-baik gitu ja.,,
Tapi semakin lama aku tengok depa dua ni semakin rapat..
Kebetulan masa tu isteri laki tu jatuh sakit..
Sakit nya pulak tiada ubat .. kanser,
paham-paham ja la kan...
Kalao kanser lambat laun memang akan mati,
Lelaki ni terus-terusan berhubungan dengan perempuan ni..
Mungkin sebab bini dia tak dapat nak layan dia ka macam mana pon tak tau la kan...
Sampai la satu ketika isteri lelaki ni meninggal dunia.
Datang lah semua warga taulan rakan sekerja melawat rumah lelaki ni.
Oleh sebab lelaki ini berbangsa cina..
Waktu nak melawat tu byk hari lah..
Pada hari yang ke - 4 upacara funeral untuk isteri dia di jalan kan....
Dimana mayat isteri tersebut akan di bakar.
Menurut seseorang yang di kenali yang lain, 
Mayat yang di bakar itu mengambil masa sehari utk sejuk
Dan keesokan hari nya kaum keluarga boleh la mengambil abu dan tulang temulang mayat tersebut...
Hari ke - 5 la makna nya kan??
Tapi yang membuat kan aku hairan,,
Pada hari ke - 5 tersebut.. Aku dapat lihat si lelaki dan si perempuan ni 
Pergi makan-makan bersama..
Macam tak peri kemanusiaan ..
Tau lah hampa berdua dah dapat lesen agung kan..
Tapi agak-agak la..
Tak leh nak hormat si mati ke?
This is why i am so speechless..
Speechless dengan sikap lelaki dan perempuan ni......
Memang lah yang pergi tu takkan kembali,,
dan yang hidup harus lah meneruskan perjalanan hidup niii..
Tapi sebagai manusia yang bertamadun aku rasa ...
Seboleh-boleh nya jangan lah tunjuk sangat ketamakan hati tu...
Tak boleh ka kalau tunggu dalam masa seminggu dulu...
Bukan kah masa ini adalah masa utk berkabung...
Kalao lelaki tu dah bengap kenapa la si perempuan ni boleh jadi bahlul..
tak reti ka nak bagi nasihat kalau pon laki tu ajak keluar
Tolak la secara baik..
Masa utk hampa berdua utk bersama memang terbuka dan terbentang luas dah,
Cuma mintak a moment to respect that dying person..
So speechless!

Semoga kita semua terkecuali dari bersikap seperti ini..
amin...



MONEY MONEY

LOL... This Is AlwaYs Happen To Me
What about u ????

THE REAL MEANING OF FRIENDSHIP~

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo everyone!!
how`s your day??
I hope it is still as great as ever
TOday.. i Would Like to Share with all of you this Special quote.
Which really caught my eyes!


DO you agree ??
I think this is a real meaning to friendship..
Friends come and go.
But the real friend come and stay,
Thats the real friendship :)

Till then...
Sarang hae!
Thanx for stopping by!

Thursday, 22 November 2012

GREEN TEA

Assalamualaikum....
Anyeong Haseyo everyone...
Since when i had become a healthy freak huh? LOL
well good thing are better to share it with everyone rite.
So i am sharing yet another one 
That is Green tea,,,
Yesss,,, please start drinking it now.

I am not quite remember if i ever drink green tea in the past..
but i think i do..:)
But even if i dont i think i should drink more

Till then
Gudbye!!
thanxx for stopping by dear everyone!

BENEFITS OF BANANA

Assalamualaikum ...
Anyeong haseyo to everyone!!!
Who love banana????
If you do..that was a great choice,,
Well for me my interest to Banana was so-so
If there is a banana, I will eat
But if there are none, i will never search for it
Since it offer lots of benefit 
I think I should teach myself to eat more 
(P.s : Thats why my Mr. someone like to eat banana:) )


ok... simple and easy..
I hope all of u understand and try to love banana more...
Banana milk shake with yogurt,,, yummy!!

till then....
Gud bye to all.....
thanxx for stopping by!!


5 ADVANTAGES OF DRINKING WATER IN THE MORNING.

Assalamualaikum....
Anyeong haseyo to all.
I want to share this healthy tips to all of you out there
so please read carefully..
For you own benefit


Actually , i myself never practice drinking water in the morning
The first thing that enter my empty stomach is always MILK
so starting tomorrow i will try drinking water first
I hope u guys will do the same!

Until thennn..
Gud bye , everyone!

Credit to 99diet.com
post signature

TRAIN~HEY SOUL SISTER

Assalamualaikummmm...
Anyeong haseyo everyone!!
Melihat kepada tajuk nya macam lirik lagu.
Tapi bukan yer.. Jangan salah anggap tauu..
Ini cuma lah sesuatu yg aku ingin kongsikan ...
Pengalaman naik keretapi dengan my lovely friend..
Peristiwa ini terjadi 2tahun yang lalu...
semasa kawan aku ni dah nak berhenti kerja kat tempat aku keja skrg ni..
dah lama dah.. tapi 2 tahun lalu aku tak tulis lagi blog.
Tadi saja-saja dok selongkaq folder maka terjumpa lah gmbaq ini.. :)

ini lah dia tiket keretapi... wah excited macam naik keretapi yang canggih ja kan..
Sebab nanti keretapi pon dah nak jadi semakin moden ..
Jadi kena lah amek kesempatan yang ada utk cuba naik keretapi yg pesen lama ni.. hehehhee
Murah ja tiket.. RM2.60 seorang..
sementara tunggu keretapi sampai..
Amek gambaq dulu... 
Sebab gmbaq ni dah lama...
Muka pon agak nostalgia
(P.s : Beg sapa aku galas tu .. macam tak dak dalam otak langsung yang aku pernah memiliki beg macam tu..

tak lama sangat pon kami tggu keretapi pon sampai,,
Lagipon kami kol dulu  baru p..
Kalau tak berakaq jugak nak kena tunggu..
Keretapi jenis ni mana sama dengan LRT
Bukan ada setiap masa...


see.. nasib baik masa tu berkesempatan utk duduk.. Kalau tidak .. Berdiri lah jawab nya.. Perjalanan dari Arau ke Aloq Setaq memakan masa selama sejam lebih...
Lama tu .. kematu habeh apa yang ada... :)

ini lah dia my lovely friend yang naik keratapi bersama dengan aku..
Seperti yang pernah diceritakan kepada kalian semua di post aku yg lalu
Dia 1st time naik keretapi..hehehhee
Tujuan kami berdua di samping p jalan-jalan saja-saja..
Kami nak tengok site yang kami jaga...
Hari-hari hello2 tapi rupa site pon x pernah dok tengok...
Jadi inilah kesempatan nya... 
sambil keretapi jalan kami pon tengok la dari tingkap..
Kesian kan.. tak dak sapa nak bawak kami p site dulu..
Al maklum la org tak penting...


at last .. penantian pon berakhir...
sampai jugak aku kat stesen keretapi aloq staq...
Kena pulak berjalan kaki nak p kat pekan loq staq,,,
masa ni berat kurang 10kg dari sekarang.,
Tapi still termengah-mengah jugak .. hehe..



Dari stesen keretapi ke Star Parade .
P makan .. round2 sat.
Masa sampai aloq staq tu pon dh 12 lebeih..

Keretapi balik ke Arau pukoi 4.30 
Jadi kami pnya masa tu agak terhaq la..
Pukoi 3.45 dh start berjalan balik p stesen pulak..

sampai kat stesen keretapi tu.. 
Dah ramai yang menunggu..
Tapi keretapi yang di nanti kan tu mcam delay pulak..
Kena pulak tunggu lagi sejam...


sambil dok tunggu sambil ambil gambaq kenangan.
Tengok gambaq ni,
baik pnya aku ambil..
dapat scene kepala keretapi.. memang agak gramatik..
Mai tang gambaq aku... 


dpat gambaq gerabak ja.. huhuhu...
nasib tak berapa baik 
(P.s : awat muka aku bulat sangat neh ?? )
Tapi keretapi yang smpai ni bukan nya keretapi kami.
Yang ni adalah gerabak keratapi bawak barang...
Bila dah sampai tu naik-naik ja..
Dah tentu kena berdiri..
Sebab ramai sangat orang time balik tu..
Tak pa berdiri pon
yang penting kenangan yang terukir terpahat di hati sanubari..

Til then....
Gud bye,, and thanxxxx for stopping by..
YOu are the best!
Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart