Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 3 January 2013

CELAK KAJAL ~ KAJAL EYELINER .

Assalamualaikum....
Anyeong haseyo beautiful.. :)

Hari ni setelah sekian hari mencari celak Kajal ni..
Akhir nya bertemu jugak. :)
Hoorey!!! 
Dengan excited nya saya terus memakai dan ambil gambaq utk tunjuk kepada semua ...
 Gedix kan.. yang baik itu kan harus di kongsi bersama :)

 yang ni celak kajal blue heaven dari new delhi, Agak susah nak apply sbb dia pnya 
celak tu tekstur kering. Tapi sangat cantik bila dah siap apply. Warna tak melekat sangat 
kat bahagian atas kelopak mata .
Kalau lekat pon sikit ja.. dia dok sengap2 kat tempat kita apply
yang ni pulak , Perfect eye shadow plus.
cap zouden 
Mcam Kajal jugak tekstur lembut dan mudah nak apply... 
Tapi kalo apply betol2 ekot line mata memang dia akan melakat bahagian atas kelopak mata.
So better terus ja warna kan semua kawasan kelopak mata ..
Biar jadi macam burung hantu asl kan tak comot..
eh2 .muka kiter dah jadi mcam racoon dh pon.. :)

So apa macam ?
Jom try pkai celak kajal ramai2 yer :)




No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart