Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 29 January 2013

GEMOK.GEMOK.GMOK


Anyeonghaseyoooo people!
Arrghhh.. stress betoi hari niiiii..
Rasa diri ini sangat-sangat lah gemok!
Pasai pa???
Sebab berat aku dah bertambah lagiii dan memang kalo tengok dalam cermin
pon memang bulat gila2!
Konon hari tu nak buat mission impossible..
Semua hangat2 taik ayam ja.
Kalao dari hari tu aku buat betoi-betoi aku rasa mesti dah kuruih... (sigh!)

Hari Sabtu lepas p umah kakak aku..
Tiba terjumpa pulak dengan penimbang yang jenis jarum tu..
Naik2 tengok2 tudia
Naik pulak lagi 3 kg!!
Arrrggghh!! nak mampus rasa nya!
Aku makan apa ? yg leh jadi sampai cm ni..
uhuhuhu....sedih~!
Sedih sedih pastu xreti nak senaman ka?!!!!
Huhuhuhuhu :(





10 comments:

  1. jarum kat timbang tu dah centre kat 0 ke masa sebelum timbang...dah cek dua tiga kali...

    kalau tak...jom kita puasa...sure kurus... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure 0 . Kalo boleh nak tolak p ke belakang dari kosong ... biaq kurg 10kg... xleh jadi nehh.. memang kena diet dan senaman keras2 :)

      Delete
  2. ..sama la naik 3 kilo..dalam masa 4 bulan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam masa 4 bulan ok lagii. kami dalam masa sebulan ni.. huhuhu.. sedih . sob sob

      Delete
  3. ..uinaa..dalam masa sebulan tu..kena cari jalan ni..

    ReplyDelete
  4. ye2 betol tu awak.. wish me luck yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..try your best..selalu2 la makan oat..:-)

      Delete
    2. tu la rasa nya pon kena makan oat la .. nak suruh oat serap smua lemak2. :)

      Delete
  5. exercise kan..kalau ade geng2 baru jalan..kalau sorang2 tak best sbb xde yg encourage..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la masalah nya xdak geng nak excercise .. Nak start tu pnya la susah . Berat nak gerak kan badan .. @_@

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart