Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 12 January 2013

HELLO KITTY


Jom kawan-kawan kita cuci mata tengok Barang-barang Hello Kitty yang comel ni.

purse hello Kitty

sikat hello kitty 

keychain hello kitty

key chain lagi

beg coin hello Kity

kotak ke apa ni :) comel jugak

bantal hello kitty

plush toys hello kitty

ni tabung ke hiasan ek ?

beg hello kitty

beg silang hello kitty

beg hello kitty lagi

note book hello Kitty

purse hello kitty

mug hello kitty

Semua nya comel-comel kan :)

Sources : hello kitty (g+)

8 comments:

  1. WAHHH .. SEMUA ADE HELLO KITTY LAH :)

    ReplyDelete
  2. minat sanagt ke nga hello kitty ni dek?hehe...btw nice sngt sebb de wrne pink...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja ja share nak tunjuk betapa comel nya barang2 hello kitty ni :)

      Delete
  3. Replies
    1. kan kan.. kalo budak2 tecik nmpak ni mesti nak2 guling2 atas lantai.hehhee

      Delete
  4. kita pun penggemar helo kitty.:))

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart