Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 4 January 2013

HEPPY BIRTHDAY TO ME @_@

Assalamualaikumm..
Anyeong haseyo gorgeous @_@
Nampak ke tajuk kat atas tu..
Sapa yang baca entry ni wajib komen kat bawah dan ucap hepy birthday kat kiter..
hehheheeee.. kes paksa ni . tapi tak kira..
Nak jugak nak jugak.. :)


Ni hadiah hari jadi kiter.
1st time tengok dalam gambaq ja jam ni macam xpuas hati sebab jam ni jam lelaki.. 
Tapi bila dah pakai comel pulak.
Dengan function dia yg agak best tu buat kan kiter heppy..
Asl kan seikhlas hati hadiah apa pon .
Semua kiter hargai,
Tak kira la mahal atau murah ,
Branded atau tak pon... :)

Akhir kata nak nyanyi lagu 
Selamat Hari Jadi utk diri seniri...

Bye!

10 comments:

  1. hepy bufday yunk oi ! muga pnjang umur & murahkan rezeki tau :))

    ReplyDelete
  2. happy befday....may Allah bless u...

    ReplyDelete
  3. ok ok..sy wish! *terpaksa* happy birthday.hihi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. EHEHHE,, terpaksa pon takpa.. jnji wish :) ten kiu very much!

      Delete
  4. ok ok..sy wish! happy birthday! *paksa rela* :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dua kali wish ni mcm memaksa diri seniri dengan penuh ikhlas kan,, ehheh thanxx a lot :)

      Delete
  5. Lieya happy belated birthday ^_^
    tak sangke pulak same hehe ^_^
    have a blast dear ;)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart