Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 31 January 2013

MY PERFUME WISHLIST !

Assalamualaikummmm...
Anyeonghaseyo people :)
Di sebab kan bulan ini adalah bulan yang menghampiri CNY..
So hati ini amat berbesar hati utk
membuat wishlist perfume sebab bulan ni
dapat bonus!
Yahooo.... yes setiap tahun musim CNY menjelma
inilah paling gembira sebab dapat bonus....
Walaupon tak banyak macam orang lain
at least ada jugak ganjaran nya.. :)
(ecececce.. mcm bersyukur gila padahal sokmo merungut :P)

Jom2 tengok perfume yang Lieya Von Jay nak senarai kan
dalam wish list...
Sebab perfume ini tersenarai ...
MURAH..... yay!!!
Kalao ikut kan hati semua nya aku nak beli..
Tapi sabaq2... jangan tamak2...
Nanti benda lain langsung tak dapat beli...

1. Celine Dion Notes

3.4 oz tester (100ml)
Price : RM 99

2. Britney Spears Hidden Fantasy

3.4 oz NIB ( 100 ml )
Price : RM 160

3. Born Wild Ed Hardy

3.4 oz tester (100ml)
Price : RM 150

4. Shakira Eau Florale

2.7 oz NIB (75 ml)
Price : RM 160


3.4 oz NIB ( 100 ml )
Price : RM 155


3.4 oz NIB ( 100ml )
price : RM165

7. Someday Justin Bieber

3.4 oz NIB (100ml)
price : RM 155


4.2 oz Tester (125ml )
price : RM158


3.4 oz NIB ( 100 ml )
price : RM100

Ok. Thats all, Semua nya bau memang menepati citarasa aku..
Floral Fruity and Floral Fruity Gourmand...
Ada jugak yang bau citrus.. :)

Harga berpatutan kan :) 
Semua nya beli dari online.... 
Kalau hampa nak jugak leh ja gitau aku.....
Gitau nama perfume yang hampa suke..
Then aku tengok harga ..
hampa compare dengan kat kaunter punya ..
Kalau puas hati leh la order ... 
Smua nya dropship hantaq terus kat umah hampa...
So harga semua nya termasuk pos ...

Uishhh tiba-tiba pulak nak menega.. 
Saja iklan sat .. hehehhee...
Harap2 dapat la aku beli salah satu pon tak pe.. :)
Ok stakat ni saja..
Thanxx sebab sudi baca ...
Muaaahhh :)








6 comments:

  1. Replies
    1. ala dia tu apa kurg nya , mesti dapat jugak kan..

      Delete
  2. Replies
    1. besh eh.. baca review dia pon macam best.. and harga pon murah hehehe :)

      Delete
  3. pergh kak. sy bau perfume terus migrain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah anis macam mak kak jugak ar.. lagsung xleh bau perfume. selalu bising2 ja kalo sembur depan dia :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart