Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 1 February 2013

PREPARATION ~


Anyeong haseo people...
Hope today is as happy as always...



Esok seperti yang di war war kan ...
Aku and my other colleague akan bertolak p KL..
Untuk company annual dinner ... :)
Macam tak caya kan pejam celik pejam celik dah nak p dh...
Persiapan untuk pi ke sana masih belom siap....
Baju aku xsiap lagiii...
Beg pon tak kemas lagiii....
Seluaq dah beli...
Baju nak pakai pi dengan balik ja belom beli...



Kisah nya kemarin aku dengan mak pi cari seluaq ..
Gila semua seluaq yang aku aim tak padan !
Uhhhh stress yang amat sampai kan dah tak leh nak pilih benda lain...
Awat la aku ni GEMOK sangat .. huhuhu..
Ok ada yang padan tu mahai sangat .....
Tak mampu!
Dengan perasaaan yang keciwa terus trun dari situ dan tak beli apa2,,
Tapi tiba2 ja teringat kedai yang kat bawah tu
yang juai barang-barang pakaian murah dan ekonomi...
Pilih punya pilih then try pastu..
yes! padan... hehehhee..
Dan sehelai hanya RM 29 .. murah kan murah kan..
Nanti aku amek gambaq yeee,, utk post yang akan dtg
Aku amek 3 helai teruih..
Merah, Biru muda and pink....
Semua warna shocking .. oh yeah!


Ok satg kena halfday nampak nya sebab
nak p beli barang2 personal dan baju...
Sebab nak memilih pon berejam..
Dengan tdung aku haram xjahit manik siap lagii..
Soooo masa memang tak cukup langsung ...
dah la pagi kena bangkit pukoi 5 pagii..
6.15 kena bertolak dari umah dah...
awai nya kan..
Pasai bas pukoi 7 nak jalan...
6.45 kena ada dah kat depan opis.. :)


Doa kan perjalanan aku
Selamat Pergi dan Selamat Kembali...

Thanxx for reading ...
Sarang hae!

p.S : Pasai tak tau nak letak gambaq apa tu letak muka sniri .. hehheee..
Nampak mcam agak gedix tapi memang gedix .. :)

6 comments:

  1. Replies
    1. of course ... :) nanti kan jeng jeng jeng...

      Delete
  2. ayunye si gegirl ni...
    follow sini ye..jemput singgah ke blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu ke ? auw , tak pernah lagi sapa2 kata saya ayu. thanxx... nti saya akan singgah blog awak ye and follow skali.. :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart