Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 3 January 2013

SEGMENT RANDOM FACT BY PQAH

Assalamualaikum ...
Anyeong haseyo...
Di bawah ini adalah random fact tentang diri saya yang bernama 
Lieya Abdul Jalil aka Lieya Von Jay...
Kenapa aku tetiba dok wat senarai pasal diri aku ??
Syiok seniri ke apa neh ?? 
Bukan nah bukan .. Ni adalah sebab aku dh join segmen dari 
So selamat membaca random fact tentang diri daku yah everyone :)


p.s : besaq nya gambaq kiter.. nk terpong jerawat, liang roma, parut smua pon boleh :)



1. lahir pada 4 Jan ....
2. Di lahir kan di Pokok Sena Kedah.
3. Menetap di Kangar , Perlis.
4. Anak ke 2 dari 6 adik beradik
5. Seorang yang chubby.
6. Latest favourite colour Magenta.
7. Favourite lipstick colour Pink
8. tak tetap pendirian
9. suka gelak kuat - kuat
10. Peramah.
11. Tak pernah keluar rumah tanpa mekap
12. tak leh hidup tanpa susu,
13. suka makan coklat
14. Suka menangis tengok cerita korea(even part yg org lain tak nanges)
15. Suka kucing.
16. Seorang yang kreatif
17. Berjiwa halus dan mudah tersentuh
18. Pemaaf
19. Suka berkawan.
20. Suka buat orang lain gelak.
21. Awet muda 
22. Suka buat kek dan kuih muih.
23. Suka curi tulang time buat kerja.
24. Suka corak polka dot.
25 . suka sponge bob.
26. Suka makan sushi.
27. Suka baca buku cerita hantu
28. Suka tengok dokumentari.
29. Suka follow belog orang lain.
30. Suka memasak.
31 . Suka kutil kawan masa kecik-kecik.
32. seorang yang setia pada yang satu.
33. bila dh buat sesuatu keputusan tak pernah berpatah balik.
34. suka seluaq warna warni tapi tak pernah beli pon.
35. suka shooping.
36. suka pakai cardigan.
37. My favourite taylor is my mom!
38. Tak memilih langsung, sukakan seorang lelaki kerana cinta sahaja.noktah!
39. Suka anak ramai,
40. Suka laksa.
41. Suka main bola tampar.
42. Tak reti berenang.
43. Seorang yang selumber badak.
45. Suka buat keja las minit.
46. Positive thinker.
47. Graduated from Polytechnic.
48. Subjek kegemaran kat sekolah, English!
49. Cekgu kesayangan kat sekolah , Cikgu English
50. Suka tulis entry dalam English sebab nak improve my English
51. I love myself
52. Keluarga adalah yang paling utama dari segala nya..

Mak ai.. Panjang plok random fact pasal diri aku neh ekkk..
Macam tak percaya la pulak aku leh tulis sebanyak neh..
Anyway ten kiu kepada tuan punya belog yang sudi invite akak ye :)

Kawan-kawan semua meh la join segmen ni ... tulis-tulis random fact pasal diri seniri ni bez jugak.
kalao nak join sila tekan link kat bawah ni yer.

ok . bubye!



3 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart