Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 7 January 2013

ULAT BULU YANG COMEL - COMEL

ulat bulu :)

ulat bulu lagii:)

fuh yoo.. berduri bdan dia

ni kalo pegang ni gerenti berdarah

 comel kaler ni buat baju raya tahun ni pon lawa kan

wahhh... mcm gula2 hehehe

eh eh ada tanduk :)


Anyeong haseyo people..
Dah tengok gambaq - gambaq di atas ..
Daku mengupload dan menulis dengan perasaan yang berbulu penuh meremang..
Terasa bagai ulat2 unik ni tengah berjalan-jalan di atas leher aku..
Makkkkkk!!! Tolong... aku geli!
Tapi sebab nak kongsi gambaq ni with u guys aku gagah juga, hehheee
Saja nak suruh geli dan meremang bulu bersama-sama..
Hahahhaha~

picture credit : Rich Pollet (Google +)

8 comments:

  1. Replies
    1. ahhahahhaa.. tapi comel kan.. color dia mcm ala2 korean fashion gitu . hehhe

      Delete
  2. ingatkan akak obses dengan ulat bulu tadi . geli rupanya . hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 in 1. obses dan geli dalam masa yang sama.. sebab comel tapi menyeksa bila nak tengok :)

      Delete
  3. walaupun ianya warna warni..tetap menggelikan..

    *singgah sini dan follow kembali..salam kenalan ya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ya .. tiada perempuan di dunia ni yang tak geli ulat even ulat tu comel ? kalau ada pon yang tak geli mesti 1:1000000.. thanxx follow .
      keep in touch :)

      Delete
  4. tau tak ulat bulu yg no 2-5 tu ada karen? bila terkena kulit kita.. kita akan rasa mcm kena renjatan elekrik tp pada kadar yg rendah la... selalu kena dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau tapi tengok macam kalau pegang tu mesti sakit pnya lahh.. selalu kena tu dok p pegang kat mana ??

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart