Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 20 January 2013

YES ! BERJAYA JUGAK AKU BUAT IZZA KECIK HATI @_@

Gambaq raya ni , dengan izza dan midat

Anyeong haseyo beautiful people ...
Akhir nya niat suci ku untuk membuat kan kawan aku kecil hati berjaya,
hahahahhahaha.. (gelak jahat).
Sesapa yang baca ni mesti heran kan.
Tiba-tiba heppy ja buat orang kecik hati,
buang tebiat ka apa .
well well. situasi ni lain..
sebab nya ??
Kawan aku izza yang sorang ni suka kecik kan hati orang tanpa niat..
Tapi dia tak pernah pon rasa bersalah dan tak sedar pon
yang kawan-kawan kecik hati kat dia.
So kawan-kawan lain yang memang dh tau dia ni
memang jenis ni memang dah tak amek port langsung.
Sebab dia memang mcam ni .
Slumber yang terlebih badak.
Pernah dak korang ada seorang kawan yang pelik dari kawan-kawan lain ?
tapi korang still sayang dia sebab thats just the way she is ... :)


So baru-baru ni dia selamat melahir kan seorang anak perempuan.
Tapi selumber dia ja haram tak habaq ..
Ish2. Geram jugak aku di buat nya.
Aku tau pon dari kawan aku Midat yang ternampak post2 di fb .
Kawan-kawan lain kalao beranak memang habaq pada hari yang sama.
Ada yang nak masuk labour room pon still msg dengan aku.
Terus ja aku hantaq msg berbaur geram.
Tapi dia tak balas pon. sgt hampeh kawan aku neh,

ni time dia kawen .. yang tengah tu Diana .my bff jugak

Selepas seminggu aku terima message dari dia,
Ajak aku makan kenuri cukoq rambut dan aqiqah anak dia.
Pada hari yang sama umah depn umah aku buat kenuri kawin,
Makan punya lah banyak sampai kembung perut.
Jadi dalam dua nak p ke tak p las2 tak p.
Tapi sebab umah dia kena masuk jalan kampung ,
aku pulak x brapa nak expert sangat esp jalan kg yang ada sungai kat tepi...
Nak p naik moto pon pakai kain ketat pulak .
Takkan tiba2 nak tukaq baju kan..
So aku xp dan tak habaq apa,

Izza dengan laki dia E
Aku sebenaq nya dah janji nak p tengok dia dengan kawan aku Midat.
Tapi si Midat ni setiap minggu ada ja hal .
dok janji punya janji last2 genap lah sebulan..
Sampai lah si izza ni habeh pantang. LOL
Jahat punya kawan kan...
Pastu Suddenly Sabtu lepas aku terima satu message ..
" Sampai hati hang xmai kenuri anak aku "
hahahaa,, nak tergelak pulak aku baca . 
Padahal kenuri tu dah pon lepas beberapa minggu,  hari tu baru dia nak marah kat aku,
Aku pon kol terus . 
Bagi tau cerita sebenaq la seperti yang aku explain kat atas..
Sebelom letak telefon .. aku pon cakap kat dia..
"yay , akhir nya berjaya jugak aku buat hang terasa"
Dia pon terus ja maki aku. 
hahahhaaaa... lawak2

baby Nur Jannah
So pada hari ini aku pon p la tengok anak dia yang muka macam dia tu. hehhe.
Baca doa hembuih kiri kanan sebab takut nak masuk kot
jalan umah dia.
Nasib baik tak dak kereta lain yang selisih dgn aku.. hehhe..
Sampai ja kat umah aku tengok baby Nur Jannah dok tdo.
Aku riba , bagi minum susu, tepok belakang dan riba lagiii...
Terus naluri keibuan aku mula terserlah ..
Tengok muka anak dia yang kecil comel tu ..
Alahai rasa macam nak beranak la la tu jugak,..
huhuhu.. tapi nak wat cemna kan.. 
nak kena kawen dulu,
nak kawen pon lambat lagii. adehhh ..
kempunan aku nak anak.. 
baby, mama miss u so much.. :)



Lepas tu aku pon keluaq jalan-jalan sat dengan izza.
Pi kerat rambut , window shopping..
Pastu balik.... Selesai...
Rasa letih jugak la sebab orat dh jem sikit time dok riba baby..
Maklum lah tak dak pengalaman . LOL
 Setakat Ini saja lah dia kisah aku dan kawan aku Izza
yang memang one in a milionth.. :)

ni gambaq time zaman rock kapak .. muka belemoih.. hehe :)






8 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart