Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 18 February 2013

CAT FISH THE TV SHOW

Assalamualaikum...
Anyeong haseyoo.. :)
Last nite sebelom tido aku menonton satu rancangan yang sangat menarik
iaitu Cat fish the Tv show ..
Aku pon tak tau sejak bila rancangan ni wujud tapi
aku baru ja tau semalam..
Anyway rancangan ini adalah satu rancangan reality tv
yang membongkar kan kebenaran dan penipuan di dalam dunia
online dating..




So seperti yang sedia maklum,
Sejak dunia kita maju ke hadapan ,
ramai yang bertemu jodoh melalui online dan
ramai jugak yang kena tipu .
Ada orang yang berkenalan dengan orang yang betol2
sama seperti di dalam profil dia dan ada
pulak yang berkenalan dengan orang yang
menggunakan identiti orang lain
untuk berkenalan dan menipu ramai orang..
Kat Malaysia pon aku rasa ramai yang buat keja mcm ni..
Mungkin utk kepuasan diri seniri mahupon
sekadar suka2 atau malu dengan penampilan
diri yang serba kekurangan...

So dalam rancangan ini.
anda semua leh tengok macam mana
host rancangan ini menemukan dua insan yang
tak pernah berjumpa seumor hidup dan
cuma berhubung melalui online sahaja..
Setiap episod ada yang kecewa
dan ada yang menemui cinta sejati dan
ada juga yang menerima seada nya
walaopon pasangan tersebut bukan lah seperti
yang ada di dalam gambaq profil semasa mereka berkenalan.

Nursing student Sunny met and fell in love with model "Jamison" or "RJ" while chatting on Facebook, but they had never met in the 8 months they had talked. When Nev finally introduces Sunny to "Jamison", he turns out to be a girl named Chelsea, who originally created the profile for revenge on a former friend. Chelsea showed no remorse and says that she has no feeling at all for Sunny. Later they talk and Chelsea admits she is bisexual and has feeling for Sunny. They decide to be real friends in the end. Nev introduces Sunny to the real Jamison in the end. 

Menarik kan ??
So jangan lupa yer. tonton rancangan ini di
CH713 MTV ..
Masa dia aku x brapa conform sbb aku tengok yang semalam tu ulangan pada pukol
12 tengah malam lebih kurang .. Hari Isnin.

sources : Wikipedia

2 comments:

  1. Mcm menarik je crita ni :D Nak tengok lahh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok jgn tak tengok. memang sgt2 bes.. kat sini kita dapat tau ramai sangat yg manusia yang suka kena kan org lain.. :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart