Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 9 February 2013

Cuti CNY - Second Day !

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo pretty :)
Wah hari ni penat sangat2.
Sebab apa ? 
Sebab hari ni pi makan kenuri then pi shopping sat. :)


kenuri tersebut terletak di Simpang 4 Kangkong,
yang kawen tu kawan aku time sekolah teknik dulu2.
Aku janji dengan Jat sebab kalao pi seniri memang xtau nak p..


ni lah lauk aku makan tadi,,,
Semua sedap ok.
Thumbs up.. tengok lah aku makan..
Lgsung tak bajet,
Agak greedy :)


Ini lah dia Jat yang kiut miut.. :)
Jgn tengok spare taya aku noo.. hehehhee


Sedang kami dok posing kat red carpet ni
suddenly ada orang pggil jat..
Kalih tengok rupanya kawan sekolah teknik dulu jugak...
Mula lah buat riuh.. 
Lama kot x jumpa .. 


Ini lah dia mereka yang dua tu .. :)
Mesti kena amek gambaq ..
Sebab lepas ni xtahu kurun ke brapa baru leh jumpa.. :)


kat katil pengantin pon jadi keja .. :)
Dok sembang2 sat ..
Pastu amek gambaq pengantin sekeping 


tada,,,, ini lah dia pengantin :)
Aku tak sempat pon nak bergambaq dgn pengantin.
Sebab masa tu depa tengah buat sesi photoshot wif family 
dan kebetulan kami nak balik cepat sbb 
ada agenda lain.. 


so sebelom balik... 
ambik gambaq dulu..
Jat ni one of my best frenzz and kami dah kawan
11 tahun :) lama kan .. @_@
so.. lepas balik dari kenuri terus pi AS Mall..
Banyak jugak sales ,
Especially baju kat F.O.S..
Semua murah2 dan cantikk..
Tapi aku sabaq ja sebab nak bajet duit tak mau baziaq .. :)
Tapi beli jugak la .. 3 helai RM45
Untuk aku dan 2 adik aku..


So lepas dh penat2 bershopping ..
Kami pon rehat2 sat brenti penat...
Comel dok gelang baru aku,,
ahahaha, sja nak menayang


so lepas rehat sat masuk pulak dalam pacific beli
barangan keperluan peribadi...
jom tengok apa yang aku beli tadi.. 

mask

donut big Apple

syampoo

sarapan pagi yang sihat

gelang bohemian style yay!

ok.. itu sahaja..
PENAT.... 
so now jom kita lena .. zzzzzzz











2 comments:

  1. wah...penuh schedule hari ni ek...ni mesti penat sangat dah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat gila sampai terus tidoq lepas tls ni :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart