Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 7 February 2013

GELANG TANGAN BOHEMIAN STYLE

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful...
Weh. hampa tau ka gelang tangan Bohemian style ??
Macam mana yang di maksud kan dgn Bohemian style ni ?
ni ha .. macam dalam gambaq niii
lawa kan lawa kan... :)

source : www.loveitsomuch.com
Aku minat gila2 kot..
Aku tengok kat dalam online shopp..
ahhhh.. rasa macam nak beli semua nya .
Serius ly memang aku minat gila2 dengan style ni .
Hampa leh campoq2 gelang ekot suka hati
atau pon beli yang satu set memang dah bohemian dh..
Jom tengok gambaq kot2 hampa terliuq sama :)



































































haaaaaa.... macam mana ?
comel dak ? hehehheee...
kalao rasa tak comel tu makna nya taste kita xsama.
Sapa yang rasa comel tu makna nya kita taste sama..
hehehheeee... ahhh.. aku rasa mcm nak beli smua nya ...
sebab semua nya cantik..
nafsu membeli belah mula menguasai diri.
sapa berkenan habaq aku nak juai.
Tapi lepas raya cina la.. @_@

thanxx for stopping by and enjoying the view :)


13 comments:

  1. one of my fave accessories too... ^_^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. harga dia xtau lagi kena tunggu lepas raya takut berubah.. hrga tapi dalam lingkungan RM20 - RM25 mcm tu .. comel kan @_@

      Delete
  3. nak semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. smua cntik kan tapi xdapat beli semua :(

      Delete
  4. wot wot... tergoda tgk..ehehe.. smua cantik..

    ReplyDelete
  5. Cantik giler kak! cume sy la kan, mmg x pakai la, hihi tggu kawin baru belajar berhias haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. la anis belajaq la dari sekarang, practice make perfect.. :)

      Delete
  6. serius lawa n comel! ckj pun suka gelang...! >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua pepuan x than bila tgk gelang... :) geram ! kan

      Delete
  7. Sebanarnye bohemian nye style adapted from nomad n gypsies dulu2 which they will wear out-dated fashion style n y murah2.. that's why dorang suka campur2 pakaian n accessories tak ikut fesyen. Apa y best pasal Bohemian style adalah their dresses are showing up dorang punya attitude and the flowing peasant style.. hippies tahun 70an hgga awal 90an bnyak pakai camni. Celebrity y saya paling minat dalam menggayakan style ofsekos la actor kacak Johnny Depp tu.. ngihihi.. btw, saya buat gallery untuk street photography saya.. most of them. :P jom usha http://stanzaku.blogspot.com

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart