Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 13 February 2013

KENDURI + SHOPPING

Assalamualaikum...
Anyeong people.... 
on 11 of Feb 2013..
Aku , my omma dan 3 other sibling pergi makan kenuri
kat umah kawan mak aku... 
Tapi buat kat dewan... 


ambek gambaq sebelom p mana2 adalah wajib.. :)


nasik kenuri aku utk hari tersebut


mak and siti.. suap jangan tak suap ,.hhehehe

zerah dan adik su


sebelom makan posing dulu ok ? 


so lepas kenuri.. sesi shopping bermula,,, 
yg ni ja gambaq yg sempat di ambikk ..
kami beli charm bracelet yg sama tapi berlainan warna.. :)
tapi lupa pulak  nak amek gmbaq .. 
pastu pi beli buku kat Popular.
Adik aku , zahirah nak habes kan baucer 1 malaysia..
buku 80 % and the rest baru leh beli benda lain seperti alat tls.


tada,,,, ini lah dia buku yang di beli...
kesemua nya adalah buku yang very2 inspiring yg teramat sgt...
Sesuai di baca oleh semua lapisan masyarakat,,
Dan  buku ini jugak lah banyak memberi motivasi kepasa aku,
sepanjang aku membesar.. :)
aku tgk skrg ni siap ada yg di translate ke bm lagii..
So sapa yg malas baca dalam bi leh baca dalam bm ok ?


so lepas siap beli buku,,
Pi kedai kain tdung.
Punya lah lama mak dok pilih kain tdung sampai aku terlelap seketika.
Nasib baik ada kerusi. hehehe


tu dia tengok banyak gila kot tdung kedai dia...


very colourful... aku beli jugak 2 helai tdung half moon...
Comel sgt 


lepas siap beli tdung..
P makan kat stadium punya food court,,


Makanan tak sampai lagiii so kita posing dulu...


adik , kakak and abg ipaq aku... :)

ahh abg shauki ni xpandai amek gmbaq ...
mak x masuk pon dalam gmbaq 


ini lah dia.... yong tau foo...
makan petang kami,,,
sedap giler kot... yum yum... :)
lepas makan terus balik umah,,,
fuh.. penat....


balik ja umah, adik Totoi yang baca buku ni, hhehehee
sapa adik totoi nii,,
nanti la kita story3 kan yer...
tapi sejak hadir nya dia  hidup kami lebih sempurna....
sayang adik totoi...

ok.. thats all for that day..
nnti nak ceta pasal shopping time kat Penang pulak yer...
Stay tune :)

Thanx for reading :)












8 comments:

  1. ingatkan gurls day out tadi rupanya ada terselit abang ipar ek... he he he... bestnya shopping...

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg ipaq tu muncul di hujung2 acara,,, mai belanja makan ja . ehehhe

      Delete
  2. pening tgok kedai tudung tu. aduhh. warna warni. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu baru tengok ja.. kalao ada kat ctu lagii la.. dh la cntik.. murah pulak.. :)

      Delete
  3. aik....kucing pun nak baca buku?..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing ni serba boleh.. semua dia nak buat.. dh la nakai.. :)

      Delete
  4. pasai adik sepupu yg tertunggu di luar dari pukl 6.00-7.40 x cete pn yeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk ceta bt apa.. kalo ceta mcm mencerita kan kekurangan cerdik nya sepupu yg mai x reti nak kol tnya dulu ada org ka xdak kat umah,. booooo

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart