Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 6 February 2013

OTAK HANYA PIKIAQ PASAL SHOPPING!

Assalamualaikum.....
Anyeong haseyo people :)
Apakah yang bermain di dalam fikiran anda sekarang .?
Apakah yang anda sedang cari dalam internet
sementara berblogging...?
Well for me , aku tengah mencari benda utk di beli.
Kejap zalora, kejap kat ebay,
merata ja aku mencari benda nak di beli.
Pantang rasa macam ada duit lebih sikit ..
Mulalah kalut2 nak habes kan...


Perempuan kalo x shopping ni memang x sah.
Tambah2 sekarang ni senang sangat nak habes kan duit..
Online ja terus dapat beli dan barang terus
sampai depan umah kan....
Tak leh nak sabaq langsung,
bila duit dah tak dak baru nak nyesai..
Huh.. 
So tabah kan hati dan berjimat ,
Jangan dok beli yang bukan-bukan ok ?
Aja Aja Fighting!!!
Gambaq hiasan :)

6 comments:

  1. :-) perempuan memang dah sinonim dgn hobi shopping

    ReplyDelete
  2. online shopping.... prnah cuba sekali je. leps tu dah x beli dah kt online. hehehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon dah lama x beli barang online. ni dah mula start nak beli pulak ni. memang haru, :)

      Delete
  3. samalah...I guess semua perempuan pun sama macam tu... pantang ada duit mesti otak dah mereka-reka apa yang nak dibeli...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasai... xpenah nak senyap kalo tak habes kan tu tak sah. kan .. bila la nak berubah, :P

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart