Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 17 February 2013

PENGECUT


Hoi malaun !!
Ha hang la malaun sial muka tak malu..
Datang org tak ajak, pi pon orang tak peduli,
Tiba2 muncul kat belog org.
Tulis benda yang bukan2 kat c box aku.
Kurang ajaq nak mampuih..
berasap telinga aku baca,
Hang kalo nak mengata hg tak yah pengecut,
Hg tunjuk muka hg sekali...

"Eii, buruk betul blog ni. Dah la berat. Ownernya pun tak cantik & gemuk :x "

ok.. tak cantik ye..
kalo aku x cantik pon hang peduli apa setan ..
muka hg elok sgt ka ?
kalao elok sangat tunjuk mai kat aku ..
xpasai2 dok kata kat org gila babi ka apa hg ni..
memang aku gemok!
so what ?
sebjik nasik atau apa2 yang aku makan
bukan guna duit hg pn, so baik hg sengap!
Blog aku buruk ka berat ka ..
sapa suruh hg mai kat blog aku bodoh!
aku xajak org gila mcm hg mai !
najis!

 Tak payah nak kutuk org sgt lahhh... Mcm lah dia hebat. Lalalaa ..


Bila masa aku kutuk org pon xtau.
Kebanyakan org yang masuk dlam belog aku ni aku 
bukan kenai.
So whats the point aku nak kutuk . bongok!
Hang tu hebat sangat la leh mai muncul kat belog aku 
pastu tls pelik2 mcm ni tanpa 
ada org tau hg sapa !
LOSER!

nak tegur sikit nuh tuan blog, kalau nak kutuk orang, sila tengok diri tu dulu.. perfect ke? btw, tak baik kutuk orang tau.. better u mintak maaf


aku nak mintak maaf kat sapa babi oi..
sapa yang hg mksud kan pon aku tak tau..
Kalao hg dah tau sangat , hg bagi la
bukti .. sibok ja jaga tepi kain org 
barua ni.
bila masa pulak aku ckp aku perfect bengong!
mai dari cerok mana pon xtau .
perangai mcm hantu raya!
nak tegoq org seniri pon xterurus, poodah!

kepada setan babi yang dok tls bukan2 kat cbox aku,
kalo hg baca ni baguih la..
kalo hg xbaca pon ada aku kesah!
yg penting biaq smua org tau perangai buruk hg !
hg xyah dok mai lagi kat belog aku,
kalo hg nak mai hg xyah dok pengecut sgt,
Tunjuk diri hg tu sapa!
Dah la muka tak malu!
Pengecut pulak tu.
huh!

*** blog aku adalah hak aku,, sapa2 yang tak suka tak pyah nak
dtg dan buat onar kt sini...
aku hanya buat baik dengan org yang baik dengan aku sahaja .. sekian..



2 comments:

  1. Hello kak.. Actually akak ni kena sabotage la. Smlm ada orang post kat shoutbox Nabila Medan cakap NM bodoh. Org tu guna link akak, thats why kalau click nama orang tu, direct pergi blog akak ni. So yeah, that explains all the crazy ramblings. Ijenguk akak punya page pn dari blog tu semalam. And now saja je pergi sni lagi. Bila terjumpa benda ni, I decided to tell you biar akak faham. Tak perlu tahu siapa saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi heran jugak yer.. still org yg tls bukan2 tu tetap pengecut.. tak ckup dgn muncul tiba2 dan tls macm2 , dia mencarut pulak kat cbox aku... nak bakaq bulu la apa la.. pepuan sma pepuan tapi juai barang snri.. peliks..

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart