Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 15 February 2013

MEMPOKAI KAN DIRI DI PENANG :)

Assalamualaikum...
Anyeong haseyooo guys! :)
Jom tengok gmbaq aku skitar waktu bershopping kat Penang
baru2 ini.. 

this is what i wear that day,, 
simple yet elegance ,, LOL
aku koya ja lebih padahal muka bolat macam bulan lagii.
pakai tudung mcm ni buat muka aku nmpak agak tembam!


ini sebelom memulakan perjalanan ..
as always


dekat R & R Gurun...
Berhenti sat buang apa yg ptut.


hokey dah sampai pon tol sebelom nak masuk pulau..


atas jambatan.... keta tak byk sgt sbb ramai yg dh start keja.


arrive safely ... hangat time nii.. 
tak ramai org pon .
so senang lah nak parking :)


Queensbay mall..
mesti ramai yang rajin mai sini kan..
aku pulak dok pulun pomot.. hehheee




amek gmbaq kat hiasan cny yang masih ada .. :)
comel kan pokok ni..



berehat sebentar :0


tempat ni cntik sgt tapi x sempat amek gmbar atas ni :)


tengah hari kami makan kat sushi king,,,


this is my first time so agak kebuluran,,
tengok mata aku tengah mencari pinggan kaler beige,, :)




so yummy teringat until now.. :)


tengok muka adik aku ni macam laki mati ja


so yummy.. 

lepas bersantap mesti kena amek gmbaq
sebab nak mai pulak xtau tahun bila,.
* aku bukan paling pendek ok.. 
yg paling pendek tu pkai heels



Lepas makan tu start shopping


beli kasut, beli baju, barg kt daiso..



jalan2 sampai nak tercabut tpak kaki


beli dan membeli sampai pokai





lepas penat2 jalan2 dan membeli
kami makan lagiii..





ini lah makanan kami.. :)




lepas makan jalan2 beli2 sikit2 lagiii
then balik at about 7.30 pm 


sebelom balik amek gmbaq dulu



time balik ujan plak turun



beli tako tao dan makan dalam keta 


tengok kain tdung pon dh basah semua...
lepas makan ni terus balik singgah umah kakak 
tidoq umh dia sebab xlarat nak drive lagiii....
banyak jugak duit habeh ,
beli tak setra mana pon,,
tapi xpa la kan...
bila lagi nak spend money utk diri seniri..

ok 
stakat ni je lah... 
xlarat nk explain lagiii..
thanxx for enjoying the pic yeee...
sarang hae!



















13 comments:

  1. Replies
    1. hehhee.. sja suka letak banyak2 gmbaq wlopon posing yang sama ja..

      Delete
  2. bestnya shopping...xpe sekali sekala habiskan duit mnjakan diri..hehe kalau selalu mau pokai jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu .. :) bukan selalu kalo selalu memang kena ada dt banyak2 la stiap bulan..

      Delete
  3. waahhhh ! :D like2 . kite pon baru jek g QB hari tu . :D bnyk shopping . welcome to Penang <3 nice pic2 !!

    ReplyDelete
  4. wah awak org penang ekk, bes ar leh p selalu Queens bay,, kiter time duit lebih sikit ja p sna.. tu pon xpuas shopping,.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah2 org peneng pn x larat nak round negeri sendiri.......

      Delete
    2. penyebok2. jabir kau p buat keja . jgn menyibok di sini

      Delete
  5. Penang aku datang . Hahahahaa . Wehuuuu tak sabaq lahh nak pi habiskan duit kat penang . bulan depan pi sana . yeeehuuuuuu

    ReplyDelete
  6. wah!! makanan jepun..zara dan family mng makanan fav ni..tu pun klu hadda duit..hehehe..cantik semua gmbar di atas..=D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart