Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 25 April 2013

BACKSTREET BOYS GET A STAR AT HOLLYWOOD WALK OF FAME.

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo beautiful people...
Sapa dulu-dulu pernah minat kumpulan 
Backstreet boys ??
Sila angkat tangan... 
ya saya lah tu yang angkat tangan paling tinggi..
Masa tu dalam tahun 90 an..
Zaman sekolah dari sekolah rendah sampai ke sekolah menengah
memang minat kumpulan Backstreet Boys.
Masa zaman tu kpop ni langsung 
xpandang.
Semua nya demam boyband.
Dan boy band ni pulak tumbuh macam cendawan.
Macam-macam nama kumpulan masa tu.
Nsync, o town, westlife, boyzone, 
A1, Five, dan the list goes on...
So semalam , masa dok tengok Gala tv tu la
kiter dapat tau yang Backstreet Boys ni
dapat bintang kat Hollywood Walk of Fame.
Dan bintang tersebut merupakan 
bintang yang ke 2485 yang 
bertapak di situ...
So sebagai peminat Backstreet boys ,
saya amat berbangga dengan pencapaian kalian...

Tengok lah depa tengah dok tayang sijil,
semua muka ceria saja..

Masing masing memegang bintang...


AJ.. Masih macam dulu. suka pakai spek mata hitam..

Kevin Richardson 

Brian.. aku minat dia dulu .. hehehehe.
Sebab suara dia sedap .. ^_^
(eh apa yang perut tu buat kat belakang tu

Howie D yang masih sweet macam dulu..

Nick Carter yang dulu nya menjadi kegilaan remaja... 


ni lah muka-muka depa masa zaman kegemilangan dulu.
cute kan.. hehehe


yang ni lagi la Old skool. 
Semua janggut misai xdak lagi time ni


Dengaq kata BSB akan keluar kan album baru
dan sekarang ni dalam poses pembikinan.
haha, macam filem plak..

Apa-apa pon saya harap BSB akan
terus berjaya dan berjaya lagi.
InsyaAllah depa ni akan mai ke
Malaysia tak lama lagii..

Sekian..
Thanxx For Reading~!

12 comments:

  1. saya minat..hehe..dengar lagu cuma berapa kerat ja tahu..huhu..n baru 1st tengok muka2 diaorang..hehe.. suka Howie n Brian(*brian mata dia cantik.. LOL)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua lagu depa ni sedap! dulu2 akak dengaq album depa setiap lagu semua kak hafal... lagu depa x macam sesetangah artis . dalam 1 album just beberapa lagu ja besh tapi yang lain hancus. bsb lagu depa smua sedap... :) kalo adik beli album depa yang lama2 sampai yang last tu kan memang xkan rasa rugi.. ^_^

      Delete
    2. incomplete lagu diaorang kan??? hehe..saya tahu bbrapa kerat ja..huhu..sbb layan..btw akak suka kumpulan Blue tak??? hehe..

      nak beli album mahal..huhu..utube dlu..hehe

      Delete
    3. yep betol tu, donload je la nana. :) cuba lah dengar lagu bsb yang len . cth nya shape of my heart, show me the meaning of being lonely, as long as u love me , i `ll never break your heart, dan macam2 lagi. letih kak nak senarai. hehe. kump blue akak minat jugak la tapi bsb lagi hebat dr blue ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. mengimbau kembali nostalgia zaman sekolah.. hehehhee..

      Delete
  3. So legend.. I love bsb and westlife so much! <3 Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dengaq lagu depa balik kan memang terkenang zaman2 dulu masa sekolah.. :)

      Delete
  4. sy pun nk angkat tgn tinggi lg lebih dr kak liya.. hehe. mmg fan dorg, bsb, westlife, nsync dll serius best! lgu dorg semua sdp, mmg layan.. huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah lyana pon peminat boyband jugak yer.. :) skali skala dengaq lagu depa memang bes kan.. wlopon skrg ni mcm2 lagu ada tapi lagu depa ttap sedap di dengaq. ^_^

      Delete
  5. minat semua lagu BSB... Klmj dibuatnya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kiter :) sbb lagu diorang semua beshhhh.. ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart