Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 12 April 2013

DATING DENGAN MAK DATIN

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people
Last week, yakni pada hari Sabtu yang lalu..
Aku telah pergi ke Aloq Staq ..
Utk berjumpa dengan my bff.. :)
Hasmidar Hassan yang nama komersil dia MIDAT..



so bila daku dah sampai kat sana.
dia belom tiba lagii..
Janji kat Star Parade so masa aku dok 
ralik tengok baju..
tiba-tiba ja dia dh muncul...
Terkejut berok aku ..
Ingat kan datin mana
rupa nya kawan aku... hehehee...
nampak gelang tangan dia . 
lani dah jadi milik aku,,
Baik betoi kawan aku nii. 
aku puji ja dia teruih bagi. hahhaaaa


Gambaq ni dia suruh padam.
tapi aku xpadam pon ...
sebab comel gambaq ni sayang pulak nak padam..
Tapi yang pasti aku kelihatan sedikit kurus 
di sisi Midat.. hehehehe..


ini aku sedang meranggos kotiau sup,
ni sebagai lapik perut ja sebab nak makan sushii..
Tapi sebab hari Sabtu depa tutup ,
so kempunan lah sebab xdapat nak makan :(
si Midat ni plak ajak pi kat satu kedai
konon nya kedai Jepun jugak.
Asiokis Cafe nama kedai tu..
masuk ja semua pakat dok pndang2.
sebab tak da customer lain selain kami..
so dh masuk dh kan xkan nak keluaq balik pulak.
Terus ja order...
Dan bila makanan sampai. 
memang not bad la,
Since cafe tu beroperasi since 1993.
tak hairan lah makanan dia sedap.
Tapi hairan nya orang tak dak.
Maybe sebab payah nak parking,
dan customer depa memang yang regular, 
or maybe kami pi tak kena time,
wktu tu dh 5pm.
So lepas makan sharing2 tu, 
kami pi pulak kat As Mall.
Untuk mencapai misi nak makan kat restoren cina.
At last tercapai jugak..


Ni dumpling soup ...
sedap gila! rugi tak order.
adik aku la yang order niii..
so so yummy...



Ni aku punya makanan asam laksa .
fuh sedap lama xmakan ,,
Tapi kat cameron pnya lagii kaw dia punya kuah..

Silap xmai awai2 sini.. kan
Actually memang nak mai sini pon.
tapi si midat tu la ajak pi tang lain.
kata nya kat sini ramai orang.
kalo dtg awal leh cuba macam2 lagii.
Selera boya aku nii.. hehehhehe..
Tapi memang sabtu lepas Aloq staq xramai orang
kata adik aku depa dh jadi zombie. 
hehehheee.. buat lawak dalam keta..

ok! stkat ni sja .. bye!
Thank you for reading

6 comments:

  1. wahhh, mcm mak datin yg real punya lah. hehhe.
    sedap je laksa tu, mintak. :)

    ReplyDelete
  2. dh lame tinggalkan AS.. rindu la pulak!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. smua dh pon masuk dlm sistem pencernaan . next time ya ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart