Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 15 April 2013

~DOWN~

Assalamualaikum...
Tiba-tiba hari ni rasa sangat down...
Bila kita bercerita sesuatu
dengan penuh bersemangat about something
yang membuat kan kita rasa concern,
dan orang tersebut mcm tak layan..
wahhhhhh.. rasa macam tebai ja muka niii...
Rasa nyesai pon ada. huh....
Tapi tak pa lah kan....
Lain kali kita tak payah nak ceta lagiii...
Sebab no use kalo cerita sesuatu kalo orang 
tak berminat nak dengaq.. ^_^
kan kan.... 




6 comments:

  1. It's okay you can tell that story to the blogs, might be more people interested to know x)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes absolutely ! its better to share a story to stranger i guess ^_^

      Delete
  2. dear... u can share with me... ^_^ .... no worries, kalau orang tu tak nak dengar kakak di sini sedia jer nak baca kat blog... be happy kay...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u for being so understanding ... sekarang dh rasa lega :)

      Delete
  3. akak ada apa2 cerita ja dengan saya..ahhaa..tapi yg personal sgt tu jangan la..hehe..mungkin org tu tak ada mood kot..itu yg dia tak nak layan. selalu kena hal mcm nie..sentap jga.. T__T sabar ea kak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheee.. ye lah memang tersentap pon.. maybe dia tak sependapat thats why la dia macam tak dapat nak memberi respon yang baik.. ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart