Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 27 April 2013

LAGU DAN KENANGAN


Assalamualaikum...
Anyeong haseyo beautiful people.
Wah pagi-pagi lagi hujan..
alhamdullah rahmat dari Allah...
On the way mai keja tadi .
Dengaq radio sinar,
kebiasaan aku setiap hari sabtu... 
Nak dengaq carta Fulamak sinar,
suddenly one of the song,
back when in the my early 20s 
berkumandang di corong radio....
Dan suddenly juga dalam hati terasa 
tersangat sebak dan pilu...
Aku seniri pon tak tau ,
apakah kejadian yang berkaitan dengan lagu itu
since that was happen a long long
time agooo... (cewah mcm lama gila je kan).
Dengan iringan hujan dan dentuman guruh,
u guys leh bayang kan tak
macam mana perasaan i masa tu.. 
Lagu itu masuk ke telinga 
dan turun ke hati,, ewahhh..
Hampir-hampir ja mengalir kan air mata..
Tiba2 ja jadi jiwang ... ^_^


Have this similar things happen to u guys ????
Well teringat masa dulu-dulu,
Kalo frust ja i memang suka dengaq lagu jiwang
berkarat-karat ni..
Pastu kan ayaq mata pon laju ja turun..
Dan hati ni bagai di siat-siat...
Dah tau kalo dengaq lagu cemni
memang akan membuat kan
perasaan sedih tu membuak-buak...
Lirik lagu pulak memang kena atas hidung..
Very-very similar.. @_@
Semua orang mesti pernah alami kan.. 
Kalo sapa tak pernah alami tu makna nya 
dia bukan manusia.. :)
Pandai2 je kan nak kata mcam ni.. 
Anyway i want u guys to enjoy the song
yang telah menyentap sanubari ku...
Walaupon this song di tujukan untuk perempuan 
tapi bait-bait kata dia memang
menyentuh hatii 


thanxx for reading !

P.s : Sekali sekala jiwang apa salah nya kan.. :)




8 comments:

  1. hehe..sya frust ke apa..dgr lagu rock2 sikit..ahaha.. jiwang2 takut nanti terkulai tidur..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai macam itu pulak yerrr.. heheheheeee... bagus jugak dengar lagu rock time frust nii.. hati pon bertambah keras... ^_^

      Delete
  2. Sayu je hati bila dgr lagu ni time frust bercinta amat sesuai tp JM x nk sedih jom kita dgr lau hepy2 :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. yelar. lagi pon sekarang bukan nya dok frust sangat pon, time muda2 jiwa bergelora ja.. sekrang ni dah matang dan dewasa kan... ^_^

      Delete
  3. pergh, menarik je setting dia siap lagu pun sama.. hehehe, mmg sedih lah kalau hayati. pernah jgk alami. hikhok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. &_& setiap kesedihan pasti akan berakhir

      Delete
  4. yana pun pernah alami jugak. time bercinta2 dulu lah.. hahaha.. akak tak mau sedih2 tau, be happy.. smile je ok! hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak da lah lyana .. kak x sedih pon. sedih tu pon tanpa sebab tu pon sat ja. lepas tu terus hilang.. ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart