Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 4 April 2013

MAKAN MAKAN FOR END OF EDT PROJECT

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people
Sedaq tak sedaq project EDT dah mencecah 5 tahun.
dan berada di penghujung nya.
So malam ni sebagai menghargai 
jasa baik pekerja-pekerja yang berhempas
pulas untuk menyiap kan project EDT dengan jaya,
our company nak reward us dengan belanja makan.
yeay!! dah lama tak makan sedap!
Especially chinese food!
Even masa CNY annual dinner tempoh hari pon
makan tak puas langsung.
So memang kempunan gila.
Tapi alhamdulillah malam ni
terbayar lah segala keinginan kami smua!
Harap-harap malam ni menu nya BEST!
Sebab Mr Goh yang pilih!
Ok nanti kita update lain lah....
Until then! bye2




6 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart