Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 20 April 2013

MY CHOCOLATE MAN`S BIRTHDAY IS AROUND THE CORNER !

Assalamualaikum......
Anyeonghaseyo beautiful people....
See the tajuk...?
Well saya di sini nak mintak tolong jasa baik 
anda , anda dan jugak anda 
untuk men"suggest" kan hadiah yang menarik
untuk di berikan kepada 
Chocolate Man saya... :)
Tak kira lah hadiah apa pon.
asal kan yang sesuai untuk lelaki... 
Birth day dia awal bulan May ini la... 
I cant wait to celebrate with him... ^_^


Segala jasa baik anda menolong saya
amat lah saya hargai!
Kamsahamnida !


4 comments:

  1. Annyeong,

    JM tak ada pengalaman dalam bab ni...ermm..cer cari apa yg dia suka..jam tangan ke, tali leher ker, candle light dinner ke..opsss..ehehe..harap dpt membantu lah yer :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anyeong JM. Boleh pakai jugak cadangan JM ni :) tq so much yer,, ^_^

      Delete
  2. hehehe , paling latest CP bg minyak wangi tuh pown sebab ikut2 orang jer , absent mind kalaw pasal bagi hadiah nih , hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah. hadiah utk lelaki sgt lah limited. lain pulak dgn wanita.. mcm2 benda leh bagi. ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart