Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 20 May 2013

FOSSIL HUNTER HOBO - AUTHENTIC LATHER BAG

Assalamualaikum ..
Anyeonghaseyo beautiful people...
May i have your attention please... 
kawan saya ada mintak tolong saya 
promosi kan beg ini yang berjenama Fossil
dan di beri nama FOSSIL HUNTER HOBO


Beg ini adalah original Fossil brand
dan belom di gunakan lagiii...
so tersangat lah brand new..


so ini adalah bahagian dalam beg ini .
Ukuran beg ini adalah 
13(width) X 12.25(height) X 2 (depth)
Top handles with 7.5" drop 
and adjustable detachable crossbody strap 
with 21" drop.


Harga pasaran beg ini RM500++
tapi kawan saya nak jual RM450.
Beg ni leh isi barang-barang yang banyak,
so kalo anda jenis yang suka sumbat macam-macam
dalam beg memang sesuai sangat la beli beg macam ni..^_^


yang ni pulak care card utk beg ni..
So kalo berminat leh email me at 
mystique3298@gmail.com
atau pon boleh terus ja email 
kepada tuan empunya beg ni.
reen.areen@yahoo.com


ok TQ for stopping by.. ^_^




No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart