Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 21 June 2013

MY BEST FRIEND WEDDING : WARDAH

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people... 
Wah semenjak dua menjak ni.
Memang malas sesangat nak update blog..
Banyak sangat cerita2 yang tertunggak
yang ingin Liya kongsikan dgn anda sekelian.. ^_^
Tanpa membuang masa lagii.
Saya nak kongsikan gambar sekitar hari 
perkahwinan sahabat baik saya iaitu 
Nur Wardah Hanim dengan pasangan nya 
Edy!!
Tarikh perkahwinan mereka adalah pada 
1 Jun 2013.

As always kalo pegi kenuri mesti roger2 jard!
Dia ni one of my best friend and kenal since 
Sek Teknik.
So agak2 dalam berapa tahun dah yer...
Lebih dari 10 tahun la.. 
since tuan belog pon memang dah kerepot.^_^
Aku dgn wardah masa form 4 dulu dorm mate
dan jard pulak dorm mate wardah 
masa form 5.. 


Pergi kenduri ni of course la dgn adik2..
Hari sebelom nya ada kenuri tahlil
umah tok aku utk arwah tok wan.
so di sebab kan umah tok aku dgn ja dgn umah 
wardah ni jadi aku tdoq umah tok
aku malam tu so pagi xyah rush jauh2 nak pi kenuri. @_@



Lepas meranggos kami tunggu pengantin kat tepi tangga ni..
Tapi sebab org dok lalu lalang 
kami alih kedudukan dok kat kerusi pulak,
masa ni pengantin tengah makan. ^_^

Penat jugak lah menunggu pengantin..
Memang letih jugak tapi kena tunggu,
sebab kawan kiter kawen sekali ja kan... ^_^




Eh2 jumpa cik Mas pula..
Cik Mas ni kawan masa kat Poli dulu.
Dia sepupu sepapat Wardah jugak.
Sangat kecik kan dunia ni..



Ha tudia pengantin dok tengah makan pandangan belakang ^_^

Hah ni tuan handset .. 
Maklum la handset kita ni tak canggih kan...

 u
Cantik dak bunga niii.
Hiasan ni kat pintu gerbang nak masuk umah pengantin.. 
Shomel kan ??

 Pengantin kita makan pandangan hadapan..
Sekali dgn cameraman dia pon masuk dalam gambaq

Haaa.. pengantin dari pandangan tepi ..
Macam lukisan kejuruteraan pulak kan..
Semua sudut pon ada ...



Yay! Ini lah dia pengantin kita,,
Wardah dan Edy...
Dulu masa keja kat Shah Alam ,
kalo nak g dating tu salu ja time balik berjanji nak masuk umah sama.
Alhamdulillah mereka berdua sampai ke jinjang pelamin
setelah menempuhi pelbagai rintangan.



Yay ini kiter dgn Wardah.
Tak banyak sangat gambaq yang di ambik dgn pengantin
sebab al maklumlah pengantin kan.. 
Memang lah busy..
Kawan-kawan dia pon ramai since
dia masih belajaq lagii.. 
tapi tinggal satu sem lagi lahhh..
Sebab terlampau segan dgn kebanjiran kawan-kawan dia ..
Aku terus mengundur diri utk pulang ..
Terasa sedikit awkward sebab aku 
tak kenal pon kawan-kawan dia yang ramai itu..



Sebelom nak balik terjumpak pulak dengan Huda..
Huda ni pon dorm mate aku jugak masa
form 4 sek teknik dulu2 jugak..
Sekali dgn wardah jugak la...
Lama gila xjumpa i think sejak SPM kot.
Memang lama gila la sedekad ada la..
Sampai dia xkenai dah aku neh..
Al maklum lah lemak2 dan isi dah bertambah lebih 
20kg dari zaman sek menengah dulu ^_^



Love is in the air.. 
Bila pulak turn saya ni yer?
hehehhee... Insya Allah bila jodoh sampai.
Akan di war - war kan di sini jugak ye..
Just tungguuuuu...



okay! done with the photo...
I hope both of my friend will be happily ever after
till the end of time... 
Amin..........

upload 1 gmbaq perasan yer..^_^
okay! thats all for now dear2 sekelian...
Thanxxx for reading!!!
Lover always!
Lieya  Von Jay





6 comments:

  1. comelnya pengantin..tahniah.. =)
    eehh, tuan blog pun comel jgk.. ^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengantin ni sejak zaman sek lagi memang comel n still lagi maintain kecomelan dia ^_^

      Delete
  2. cantiknya warna and baju pengantin...pengantin pun awosome..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear . baju yg dia pakai memang cntik sgt hr tu

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart