Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 21 June 2013

SELAMAT HARI JADI KAKAK GUNAWATY ..

Assalamualaikum..
Anyeong haseyo beautiful people.
Hari ni mood menulis menjadi - jadi la..
So sebab ada mood ni kenalah tulis bebanyak yer.
untuk cover balik kemalasan yang melanda 
tempoh hari...
Ini lah dia kek yang special utk hari ni.. ^_^


Fruit cake from secret recipe. 
Miss Lee cakap kek ni sebijik RM120 so kena 
makan sekali dgn pelapik dia sebab mahal.. :)


Ini dia birthday girl kita hehhehe..
Kakak Gunawaty..



akak dah bersedia nak tiup lilin dan make wish...
tengok akak pakai baju comel gila hari ni.
Liya pon teringin nak beli baju yang cenggini 
tapi yang tangan labuh punya la... 


Ok dah pon sampai masa memotong kek.
Kek buah ni sangat lah lembut okey..
sooo masa nak potong agak hancur dan lebur..
because kat tengah2 kek ni pon ada buah2 jugak 
tapi kesedapan dia tu memang mencerna
tunas2 rasa... :)

Okey... thats it sebab ni ja gambaq yang ada.
Gambaq time makan tak sempat
sebab semua orang lapar dooh sangat2 dah...

To kakak :
Selamat hari jadi &&

P.s : Pic kurang berkualiti sebab guna kamera handset aku yang cabok.. ^_^

4 comments:

  1. yummylicios... ala tak ajak...he he he....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek ni sedap tau kak farah. liya siap tapau lagi ^_^

      Delete
  2. at first fae thought tu mushroom cake hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol. haha . mushroom cake wujud ke fae ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart