Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 5 July 2013

GIRL GENERATION YANG SANGAT "DOWN TO EARTH"

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo beautiful people..
sapa suka Girl Generation ???
Pull your hands up in the air..
At first memang saya tak berapa suka depa ni.
Sebab?? Rasa mcm depa ni gedix ar..
Tapi setelah mendengaq lagu2 depa ,
terus ja buang semua kebencian yg melanda...
so apa hal dengan " down to earth" nya?
Well see the picture below.. 
This is all about the "down to earth" side of them!


eh eh depa makan kat atas tangga la..
Ala depa pon  macam kita jugak la..
Manusia ... so manusia kalo tak belagak
dia xpilih tempat utk makan ..
Asal kan perut kenyang kann... 
Teringat pulak zaman duduk asrama dulu2..
Suka ja lepak2 kat tangga n makan.. 
bajet Girl Generation la tu..
tapi masa zaman aku Girl Generation xdak la fofular mcm skarang okey ^_^
Gambaq ni di upload oleh Taeyeon sendiri
di dalam akaun instagram nya dengan caption
"to the stairs - so hot"
Well jom ramai-ramai kita pakat makan atas tangga.. 

thanxx for reading..
pic n info : soompi

8 comments:

  1. Replies
    1. nti zizie pkai mcm ni then mkn atas tgga yer.. hakhak :)

      Delete
  2. "Anyeong haseyo" <--- oo..macm tu ke ejanya.. saya memang minat korea. tp saya x pernah amek taw pon pasal girl generation ni. saya minat citerr je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejaan tu hentam ja, asal sdap bca.. hehe.. klo blom kenal mereka jgn lupa cri kt you tube dan try dgq lgu depa. mn tau kot2 jtuh cnta.. :)

      Delete
  3. Bila comei mkn atas tgga pun still nampak cute klau JM mkn mcm tu dh mcm org mintak sedekah hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahahaaaaa.. kelakar lah JM ni.. ^_^

      Delete
  4. love them but really do not know why hating them so much.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe because they are too pretty.. :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart