Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 24 July 2013

UNFRIEND

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo guys!!! Tak lama dah ni nak berbuka.
Apa menu hari niiii??..
Aku nak tanya kat hampa semua kan..
Pernah dak orang dalam FB remove hampa ??
Aku ??? banyak kali....
Macam mana tau ?? Sebab masa dok tengok-tengok,
dok cari-cari "people you may know"
tiba-tiba ja nampak akaun-akaun yang 
rasa-rasa nya memang pernah jadi friend dengan aku..
Mutual friend pon dekat2 100 kan..
Especially girls ... 
Aku pelik gak la... Perlu ka remove?
Konon-konon nak jaga privasi la kan..
Tapi macam la aku dok ambek tau sangat hal depa...
Cuma fikir secara logik la kan...
Kalo tak kenal seseorang tu, 
takkan la kita nak add plak ... 
Memang la tak pernah berkawan,
tapi pernah ja nampak muka-muka tu kat sekolah dulu-dulu..
Maybe orang-orang tu tak cam kita kan..
Maklum lah muka kita dulu dengan sekarang jauh beza.
Tubuh badan apatah lagiii..
Tapi consider la sikit perasaan orang neh..
Bukan nak terhegeh ke apa ..
Lagipon perempuan sama perempuan.
Kalo nak remove lelaki tu lain la ceta kan.
Kot2 takut laki marah ka, tunang ka, atau
boyfren marah ka, tu logik la jugak....
Betoi dak ?? 
Sedang kan kita di dunia blogger ni boleh je
berbaik-baik dengan orang yang kita langsung
tak pernah kenal dan tak pernah jumpa..
What do u guys think ???
Pernah dak terjadi kat hampa atau pon
hampa yang jadi tukang remove tu.. hhheheee
apa-apa pon Selamat Berbuka Puasa 
Kawan-kawan sekelian.. ^_^
bye!

10 comments:

  1. so far la kan bagi diya,kalau dia orang nak remove depends lamngkin bg diorg x rpt..just kita mesti akan pelik je kenapa org tu remove kita kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah.. rajin terlebih pulak. ramai ja yg xrapat dalam fb tu tapi xdak pulak nak remove ... ^_^ selalu remove lelaki yg gatal ja.. hehe

      Delete
  2. sy pon tak tahu sy pernah kena remove atau tak sbb tak ambil kisah sgt. lagpun klu dorang remove pun, malas sy nak kesah. ehehe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheehhee... saya pon bukan kisah sangat tapi perbuatan tu agak menjengkel kan . bajet mcm glamour sgt.. ^_^

      Delete
  3. fae pernah kena remove. dan pernah jugak remove org hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo org tu kacau kita @ org tu buat kita xslesa tu ok ja nak d remove pon , saya pon ada remove tapi lelaki la... ^_^

      Delete
  4. x perasan pernah kene remove tak.. tapi saya ada remove org adalah.ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ika ni salah sorg dr golongan yg di maksud kan la,, hehehehe

      Delete
  5. mai ada remove org klu rasa org tu xptut ada dlm frenlist..contoh dye suke post yg bukan2, anta inbox ntah pape..klu org len remove, xprasan plak..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo bersebab tu boleh la di terima hehhee. ni xdak angin xdak ribut remove kiter.. :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart