Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 8 August 2013

BISKUT JEJARI OAT

Assalamualaikum....
Anyeong haseyoooo you all..
Orang dok tidoq aku plak dok menayang kuih raya kan.. Lol.
Bukan pa esok2 memang xdan la nak bloging
pasai nak pi beraya merata kan...
Memang xdan la nak update...
Kalo dan tu jgn kata apa la nooo... just layan ja...
pasai pas ni nak tayang juadah raya dan baju raya plak.. hehehehee
Ha nak menunjuk kuih raya yg memang every year aku buat..
sebab senang tu pasai la tiap tahun buat... 


yg ni comel kan... hitam2 tapi gebu ja muka aku lomoq dgn susu dan gula aising,
sedap makan yumyum....


Kawan-kawan yg nak cuba leh tekan link kat atas yer..
Wah dah pening ni ... nak kena lena dh ni gamak nya...

Selamat mencuba yer kawan-kawan
bye!

2 comments:

  1. pandainya akk buat kuih. untung sapa kawen ngan kak.ahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL... tu lah mana lah dia calon suami ni yer.. ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart