Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 8 August 2013

BISKUT SNOW ALMOND.

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people... 
Well well.. ni biskut ketiga yang berjaya di buat 
oleh Liya Von Jay sepanjang bercuti 3 hari sebelom raya..
Why snow almond di pilih ??
sebab nya masa g bazar aidilfitri kat Sungai Petani tu
ada orang juai kuih bagi rasa then rasa mcm sedap ja..
Terus decide nak buat... 
Nasib baik la jumpa resipi utk kuih ni sebab tak tau nama kuih ni kan...
Nak tengok tak hasil kerja tangan Liya ?


biskut niiii dalam dia 0 je tau..
Tapi doh dia ada la letak badam serbuk,..
Rasa dia memang sedap dan sangat2 melting..
nak cuba buat ?? Leh la tengok resipi kat bawah ni yer...


Liya pnya doh kena tambah tepung sikit sebab dia lembut sangat
Liya buat bentuk bulat2 then dia turun sendiri dan jadi bujur.

Selamat mencuba...  ^_^

No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart