Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 24 August 2013

CERITA SEBENAR MANGSA BAS YANG TERJUN KE DALAM GAUNG GENTING


Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo kawan-kawan..
Bukak youtube nak dengaq lagu .
tiba-tiba jumpa video ni pulak.
so terus decide utk share kat sini ^_^
Interview yang telah di buat kepada mangsa
yang terselamat dalam tragedi bas terjun gaung kat Genting tu...


Syukur alhamdulillah,dia selamat 
dan boleh kongsi cerita dengan kita semua.
Takziah kepada yang kehilangan ahli keluarga 
dalam nahas tersebut 

p.s : tak tergelak bila dia kata dok dok di tengah.
atas mayat bawah pon mayat . dia jadi macam burger.

11 comments:

  1. bas tu kan sebenarnya dah boleh tahu lagi awal2 dah rosak ..cume pemandu dia je mendiamkan diri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah. bodoh bangang pemandu bas tu pon kepala batu.. dh tau brek rosak bukan nak turun kan penumpang... nyawa org pon leh wt main2 lak.. #_#

      Delete
  2. hmm hampir tergelak bila baca part burger tu.. takziah buat keluarga mangsa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu... akak tergelak dengan cara cina tu describe keadaan dia masa tu tapi sedih sebab byk nyawa yg terkorban :(

      Delete
  3. kesian kan..takziah buat keluarga mangsa

    ReplyDelete
  4. pemandu x titikberatkan keselamatan penumpang...takziah buat keluarga mangsa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemandu yg penting kan diri seniri dan ikut pala sendiri :P

      Delete
  5. kesian sgt..n thank God still ad yg selamat..alhamdulillah

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart