Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 21 August 2013

CPUV KE 3

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo kawan-kawan sekelian..
Hari ni masa bukak nuffnang nak check stats tiba-tiba
ja nampak ada CPUV baru yang tengah on Going.
Haha.. Hepy sesangat dan mula la semangat nak
menulis tu naik berkobar-kobar.
So kalo hari ni asyik nampak new entry tu paham-paham je
lah yer... Bila excited terlebih ni idea mula la
datang mencurah-curah.. ^_^

Walaupon baru yang ke tiga tapi memang seronok sangat.
Bukan nak menunjuk ke apa tapi 
sebab nak kongsi kegembiraan dengan semua
serta nak beri penghargaan kepada yang sudi memberi kan
CPUV ini...
CPUV yang di maksud kan itu ialah
The Mortal Instrument yang bermula pada 20 Aug 2013.



So iklan ni mengenai apa yer ?? 
Well well... The Mortal Instrument: City Of Bone tu sebenaq nya ialah 
Movie yang akan di tayang kan di GSC pada 22 Aug 2013.
Esok lah tu... so boleh lah ramai-ramai pergi ke GSC
untuk menonton movie ini... 
Siap ada hadiah note pad lagi kalo beli GSC combo 3 atau
Large signature Combo 1..

Nak tau ceta ni mengenai apa ???
Kalo nak tau leh la tekan play kat bawah ni.
Liya dh letak trailer utk kawan-kawan semua tengok..
Bila dah tengok trailer dapat lah tau ceta ni cam na.
Agak menarik jugak dan wajib tengok kepada
mereka-mereka yang sukakan ceta yang berunsur kan
adventure, thriller, dan mitos.


So kawan-kawan yang berkesempatan jangan 
lupa menonton filem ni yer...
Saya pon nak pi tengok jugak... !_!
bye!









27 comments:

  1. congrats and kakak tumpang happy dear... *_^

    ReplyDelete
  2. Dah try register dan email soalan kepada Nuffnang..pastu dorang email panjang lebar...last2..tak dpat masuk campaign CPUV tu..tak faham kenapa..hanya blog terpilih shj..huhuhuh sedih

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM sabaq la , hehehhe.. InsyaAllah ada la nanti tuu.. ^_^

      Delete
    2. JM liya rasa kan JM pnya ads tu tak complete ke tiga2 la. ke tersalah tengok ek. baik JM check lain ye.

      Delete
    3. ha'a..mmg ada 2 je..camna nak jadikan tiga eh..Liya le tlg guide tak?

      Delete
    4. JM pnya iklan yang kat bawah entry tu xda la.. JM kena masuk kan iklan tu baru complete ke 3 3 iklan tu..

      Delete
  3. wah,bolehla buat giveaway..heee....

    btw memang tiap tahun kami beraya sedondon:)tahun depan plan nak beroyal blue pulak^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL... tu lah tak pernah lagi lah buat giveaway ni. kadang rasa tak confident sebab takut tak da orang nak join..

      royal blue memang cntik saya pon suker jugak kaler tu .. ^_^

      Delete
  4. Wah tahniah ye. Done follow sini #543.

    ReplyDelete
  5. waaaa! untungla duit lpas rya . backup blik ..hehehe :)

    ReplyDelete
  6. wahhh..bestnye banyak cpuv..hehe..rezeki kann..Alhamdulillah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ila.. rezeki, harap bertambah2 la,, ^_6

      Delete
  7. Tahniah lieya..rezeki raya ni...

    ReplyDelete
  8. salam kenal.. tahniah.. murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  9. tahniahhh!!!!!sy pon x penah lagik dapat...huhuhuh!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cuba lah ekot nasihat blogger tentang cara nak dpat BE @ CPUV tu. InsyaAllah dapat la nti... ^_^

      Delete
  10. n'way...lagu tuh tajuk"alright" penyani lim kim...best kan??hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahh sedap , lain dari yg lain. best ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart