Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 22 August 2013

DOWNY PARFUM COLLECTION - MYSTIQUE

Assalamualaikum.......
Anyeonghaseyo kawan-kawan sekelian.
Kelmarin Liya pergi the Store dgn tujuan nak membeli susu
dan beberapa barang yang di pesan oleh mak..
Terhenti seketika pada booth downy apabila terlihat 
wajah pelakon yang Liya sangat-sangat minat
iaitu Lee Dong Wook.....
Di sebab kan ada nya dia Liya cuba bukak
penutup botol Downy tersebut dan bau nya 
memang sangat-sangat wangi dan memenuhi citarasa.

Gambaq ni lah yang terpampang kat booth tu kelmarin.
Dalam hati pon berkata sapa lah wanita
bertuah yang boleh berdiri kat sebelah Lee Dong Wok tu ye....
Bila hidung sudah berkenan dengan bau tu..
apa lagi terus lah grab 1...
Selain Lee Dong Wook, perkataan mystique 
yang terpampng di atas botol itu membuat kan Liya 
berasa sangat teruja .. sebab liya suka perkataan mystique tu..
bukti nya lihat lah pada url blog ini ^_^
selain url blog.. email pon Liya guna mystique jugak taw...
so rasa macam pewangi downy ni di design kan 
untuk Liya lah pulak..
Ewah perasan jer kan...


so kawan-kawan yang suka membasuh baju,
yang terpaksa membasuh baju agar ada baju utk di pakai,
dan yang berkenaan boleh lah cuba downy parfum ni..
Sebelom beli bukak lah penutup botol dulu
dan cium puas-puas...
Kalo sesuai dgn hidung baru lah beli.
sebab kadang-kadang taste kita tak sama..
Yang kita suka belom tentu orang lain suka... 
betol tak...
ok,., thats all for now.. thanxx sebab sudi berlabuh di sini..
bye!_!


13 comments:

  1. bes x bau die ni?
    beza sgt ke bau dgn downy yg lain?

    guna downy kena kering panas mathari xleh terik sgt kalau x bju cepat pudar colornya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bau dia macam gula2 stoberi cmpur anggur .. mcm asam chery.. susah nak describe tapi wangi lah... ^_^ tu la xpasti la sbb baru malam ni guna. hehhehe

      Delete
  2. woaaa nie pakai sbb dongwook ke? keke
    naak try la nnty ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. dongwook tu bagi kita tertarik tapi sebab dh wangi sama tu jadi nak beli. hehehe

      Delete
  3. thanks for the info memang nak try pun tapi x confident he2 disebabkan lieya dah bgtau wangi so kena beli

    ReplyDelete
  4. mun suka botol dia tp bau dia kuat sgt bagi mun..mun suka purple punye downy,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la cik mun taste kita xsama nmpak nya ^_^ tapi akak memang suke sangat2 bau ni

      Delete
  5. fiza dah gune downy yg merah ngn purple.. hitam nie npk lebih menarik lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la hitam ni pulak.. wangi melekat gtu.. ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart