Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 29 August 2013

KIM KARDASHIAN BABY

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people.
Eh hampa semua dah tengok ka
anak perempuan Kim Kardashian dan Kanye West.
Aku baru hari ni nak tengok.
So decided nak share kat sini ^_^
Mesti ramai yang dah tengok kan.
Boleh tahan comel jugak anak depa berdua ni...


Nak tengok dak ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
comel kan ? Walaupon bapak dia tak berapa hensem.
Tapi anak dia comel...
Agak-agak anak dia ni menurun muka sapa ?

Ni muka Kim masa kecik-kecik dulu...

Yang ni plak muka Kanye West time kecik-kecik ....


Btw si comel yang di lahir kan pada 15 June ni
bernama North West.
Comel ja nama dia kan. Sangat unik ^_^
So apa pendapat kawan-kawan.
Si kecik tu dia lebih ke arah wajah mak dia atau ayah dia ?
ok setakat ni saja gosip untuk hari ni...
Sekian !_!

picture source : DailyMail




8 comments:

  1. pendapat jujur dari Sue Bee, lagi elok kalu ikut muka maknya,kan..hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huihui.. dah tentu la kak.. ^_^ tapi saya rasa kan bila besaq nanti memang comel ni sebab mix blood kan ^_^

      Delete
  2. macam more towards her farther's hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat hidung ke . hehhehee.. yerlaa anak perempuan kan.

      Delete
  3. macam ikot maknye jer....hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gmbar beby tu kan. bila besaq mak dia pon dh berubah ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart