Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 27 August 2013

KOMPUTER ROSAK

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people.
Hari ni mai opis , bukak komputer,
tekan My Computer tiba-tiba ja tak leh.
Bila lama-lama dok tekan tu komputer pon hank seketika.
Sekali dengan tuan komputer pon hank jugak.
So mau tak mau terus pi tekan tutup kat suis utama.
Sebab nak shut down memang xleh dah.
So itulah jalan nya.
Pastu bukak balik pon jadi macam tu jugak..
Tapi kalo bukak internet boleh ,
Excel boleh , words boleh , pdf pon boleh.
So hari ni tak semena-mena bos mai plak.
Aduhhh.. macam mana dong..
Nasib baik ada ja kerja-keja yang tak guna kompter.
Boleh la aku pura-pura sibok.....
Sekarang ni bos tak dak ,
dia pi makan-makan sat,
Boleh lah nak on sat...hehhehe...




4 comments:

  1. hehe..die sruh on9 la tu..tnet bole bukak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time bos xda tu ok ja kalo ada bos jgn harap la ,. huhu

      Delete
  2. Replies
    1. ntah la iqa... maybe lah kot. sebab akak dok keja main ja mggu ni keja plak xbuat . bila nak buat dia dh xnak layan akak.. hehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart