Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 17 August 2013

MR.MR : WAITING FOR YOU

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people...


Hai orang-orang kampung sekelian..
Ceq nak bertanya , kapa penah dengaq dak lagu kumpulan Mr.Mr.
Ceq pon baru ja dok pelan-pelan minat lagu kumpulan ni..
Macam mana pulak bulih tertumpah kasih tertanam sayang kat lagu ni??
Pasai dok terdengar selalu dalam tv la...
Dan tiba-tiba terngiang2 di telinga..
Lagu dia tajuk : Waiting for you.
Lagu dia sedap depa menari pon sedap tengok .. 
nak tau bunyi lagu manakah lagu tersebut...
Cer tekan video youtube kat bawah.
Kalo kata kapa tak berkenan dengaq kapa terus ja tekan stop dan pangkah teruih k...
Sekian... ^_^


Yang ni video klip 


Yang ni plak live kat Music bank^_^


Yang Ni pon Live gak ^_^


Enjoy!!

p.s : Aku berkenan kat yg kerap dok tengah sekali tu kalo menari ^_^





4 comments:

  1. penah dengar gak name group neh...baru dengar lagu dye kali neh...thanx sharing...

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r most welcome .. ^_^ bes kan lagu nii..

      Delete
  2. tak pernah dengar lagi la.. heheeh..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart