Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 25 August 2013

NICHII - MY FAVORITE CLOTHES STORE

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo everyone dan Selamat berhujung minggu..
Hari ahad mcm ni masa untuk berblogging agak terhad.
Sebab pagi ahad bangun ja dari tidor terus kena ke pasar.
Beli-beli barang basah untuk di masak.
then balik sampai ja kat umah kena memasak pulak..
Lepas makan kenyang-kenyang baru lah free 
dapat berblogging lagi..
Sebenaq nya bukan nak ceta pasai ni pon.. ^_^
nak ceta pasai jenama baju yang Liya suka iaitu NICHII.
Kenapa Liya suka NICHII ??

1. Harga berpatutan, tak mahal sangat dan tak murah sangat
2. Aneka gaya dan fesyen yang sentiasa up to date.
3. Pakaian mengguna kan kain yang berkualiti dan sedap di pakai
4. Saiz yang pelbagai ! yang ni paling penting. Selalu kalo berkenan
sesuatu baju tu bila tengok saiz dia , Alamak! XL pon mcm S.
So agak keciwa di situ. Tapi kalo kat Nichii fesyen apa pon 
semua leh pakai. Kalo ada yang tak muat pakai tu 1/10 shj...
So Liya suggest kawan-kawan yang badan besar2 mcm Liya ni
leh pi shopping kat Nichii.. 

Kat atas ni contoh baju yang ada kat kedai Nichii.
Selain butik-butik yang ada di Shopping Complex,
Nichii jugak boleh di dapati di Zalora.
Tapi kalo kat Zalora agak terhad la 
dan tak banyak pilihan..
Kalo nak pilihan yang banyak baik pergi kedai dia terus la..
Kalo macam Liya yang dok belah utara ni kena gi Penang la
baru dapat beli.. ^_^








Dengan ada nya Nichii orang yang GEMUK dan GEMPAL
pon boleh pakai fesyen yang lawa-lawa.
Memang lah ada banyak lagi brand lain tapi
Nichii tetap menjadi pilihan hati...

Thats all for now !
Bye!!



24 comments:

  1. Replies
    1. xda la jenama sgt pon iqa. org gemok cmni lag iqa. kalo baju yg comel2 salu buat utk si kurus kedengking sja. so jeles tau .. @_@

      Delete
  2. wah dik cik akak datang nie....
    cik akak pun minat baju dengan fesyen pilik2 bagai...hihi...

    cik akak dah follow balik...maseh kerana berkunjung ke blog cik akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye cik akak. tq follow kiter.. cik akak minat jugak ekk.. boleh la cik akak gi terjah butik nichii pas ni ^_^

      Delete
  3. boleh try ni..ni selalu gi penang, asyik terjah paddini je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. try2... pasti terpikat. nichi bukan jual baju je. seluar pon ada gak dan eksesori lain

      Delete
  4. Replies
    1. jenama biasa ja pon ^_^ malaysia pnya

      Delete
  5. bj bjenama nie selalunye berkualiti dan cantik..>.<

    ReplyDelete
  6. haah, kat zalora tak banyak ada. kena terjah kedai baru syok :D

    ReplyDelete
  7. berjenama tapi berkualiti. cantik jugak. :)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. sekali sekala la mama kita melaram ^_6

      Delete
  9. cantik2 kan pilihannya! saya suke tgk tp x penah beli...

    ReplyDelete
  10. Akak suka g yang midvalley punye..banyak choice..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo kat blah2 KL banyak choice. yang kat penag punya kurang ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart